FOTO: Pokušala dići novac ukradenim ispravama i karticama, jeste li je vidjeli?

Policija traga za ženom srednje dobi koja je u poslovnici Erste banke u Novom Vinodolskom u rujnu 2011. godine pokušala podići novac koristeći ukradene isprave, bankovne kartice i štedne knjižice.

Policijska uprava primorsko-goranska provodi kriminalističko istraživanje kaznenih djela krađa i računalna prijevara počinjenih na području nadležnosti Policijske postaje Crikvenica.

Naime, u rujnu 2011. godine 56-godišnjakinji je ukraden novčanik, novac, osobna iskaznice, štedne knjižice te kartica žiro-računa. Nakon toga, u poslovnici Erste & Steiertmӓrkische banke u Novom Vinodolskom za sada nepoznata ženska osoba je pokušala podići novac korištenjem ukradenih predmeta nakon čega se udaljila u nepoznatom smjeru. Tijekom dosadašnjeg kriminalističkog istraživanja policija je pribavila fotografije moguće počiniteljice.

Riječ je o ženi srednje životne dobi, visine oko 170 cm, srednje tjelesne građe, svijetle kose s izraženijim pramenovima, imala je dioptrijske naočale te bila odjevena u narančastu majicu, a na lijevom ramenu je nosila veću torbu.

Policija moli građane ukoliko raspolažu informacijama o osobi s fotografija da obavijestite Policijsku postaju Crikvenica na telefon 051/439 010 ili 439 039, njima najbližu policijsku postaju ili nazovu na broj 192. Također, građani informacije mogu dostaviti i putem e-mail adrese: primorsko-goranska@policija.hr.

Sve korisne informacije građani mogu dojaviti anonimno.

Povratak na Net.hr