SUMNJIV SLUČAJ

MISTERIOZNA SMRT ŽENE U OSIJEKU: Policija satima prikupljala dokaze, jesu li našli tragove koji će otkriti što se dogodilo?

Istražitelji su satima prikupljali dokaze, uzimali uzorke ispod noktiju nesretnice te sve pažljivo pospremali u vrećice.

Rano jutros o dvorištu kuće u Vukovarskoj ulici 33 u Osijeku pronađeno je tijelo nepoznate starije ženske osobe. Policija je dojavu o pronalasku leša dobila nešto nakon 7 sati. Nesretna žena kod sebe nije imala nikakvih osobnih dokumenata i još uvijek nije poznat njezin identitet.

Postoji mogućnost da se smrznula

Žena je na sebi imala kratku ljetnu odjeću pa postoji mogućnost da se smrznula, piše Glas Slavonije. Naime, temperatura zraka u Osijeku je jutros bila minus sedam stupnjeva Celzija. Nije poznato kako je nesretna žena dospjela u dvorište u kojem je pronađeno njezino tijelo.

U dvorištu u kojem je nađena nalazi se kućica u kojoj žive supružnici Matija i Zvonko Turta koji danas na molbu istražitelja nisu izlazili iz kuće kako ne bi slučajno uništili odkaze. Susjedi i rodbina spontano su se počeli okupljati isred njihova dvorišta. ‘To su divni ljudi. Drago mi je da se njima ništa nije dogodilo iako je strašno što je tu netko preminuo’, rekla je rođakinja para koji živi u takozvanoj željezničarskoj kućici, nakon što je doznala da su oni dobro.

Istražitelji pokušavaju riješiti misterij

Istražitelji su satima prikupljali dokaze, uzimali uzorke ispod noktiju nesretnice te sve pažljivo pospremali u vrećice. Mjerili su, fotografirali i označavali sva mjesta u dvorištu u kojem je tijelo pronađeno. Tragove su, između ostalog, pronašli i na plastičnoj kanti za papir, drvenom stolu te bunaru kraj kojeg je ležalo tijelo žene.

Očevidom je rukovodio zamjenik županijske državne odvjetnice Zlatko Bučević, uz asistenciju policajaca. Glas Slavonije neslužbeno doznaje kako je na rukama i odjeći mrtve žene bilo tragova krvi, no ni sami istražitelji još ne mogu procijeniti radi li se o nasilnoj ili prirodnoj smrti, budući da je tijelo pronađeno nekoliko metara od srušene drvene ograde. Smatraju kako je moguće i da se ozlijedila dok je prolazila kroz nju.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr