KAOS U BENKOVCU

POLICIJA RASTAVLJALA TUČNJAVU DVOJICE MLADIĆA: Ozlijeđeni je kasnije u postaji napao policajca

Nakon što su obojica mladića koja su sudjelovala u tučnjavi privedena u policijsku postaju, 23-godišnjak koji je zadobio tešku ozljedu, izvrijeđao je i napao policajce te jednoga od njih udario u oko i lakše ga ozlijedio

Zbog tučnjave dvojice mladića u Benkovcu, u kojoj je jedan teže ozlijeđen, u četvrtak je intervenirala policija, pri čemu se jedan mladić odupirao uhićenju, vrijeđao policajce i jednom policajcu ozlijedio oko, izvijestila je u petak zadarska Policijska uprava.

Policijski službenici Policijske postaje u Benkovcu dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvojicom mladića u dobi od 23 i 21 godinu. Sumnjiči ih se da su se jučer oko četiri sata u Šopotskoj ulici u Benkovcu verbalno, a zatim i fizički sukobili te je 23-godišnjaku nakon liječničke pomoći utvrđena teška ozljeda.

Obojica su uhićena i privedena u službene prostorije, gdje je nad njima provedeno kriminalističko istraživanje pri čemu je 23-godišnjak vrijeđao policijske službenike te pružao aktivan otpor. Kako nije prestajao pružati otpor, policijski službenici tog su muškarca uz uporabu sile polegli na pod, a on je udario jednog službenika u oko i pritom ga lakše ozlijedio.

Nakon provedenoga kriminalističkog istraživanja, mjerodavnome državnom odvjetništvu protiv 21-godišnjaka podnijet će se kaznena prijava zbog teške tjelesne ozljede, a protiv 23-godišnjaka zbog prisile prema službenoj osobi u pokušaju.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr