KOD VARAŽDINA

POLICIJA PRIVELA JOŠ JEDNOG KLAUNA! Maskirani 15-godišnjak naoružan sjekirom prestravio ljude

Da nije smiješno bilo bi tragično  – u Hrvatskoj je priveden još jedan klaun!

Nevjerojatan trend što je krenuo iz SAD i Velike Britanije gdje su klaunovi počeli izlaziti na ulice naoružani sjekirama, noževima, pa čak i motornim pilama, širi se Hrvatskom. Potvrđeno nam je, naime, da je u nedjelju u Kelemenu nedaleko Varaždina priveden 15-godišnjak koji je maskiran i naoružan sjekirom plašio ljude na ulici.

Prolaznik prijavio klauna policiji

eVarazdin prvi je objavio informaciju o neslanoj šali lokalnog mladića, jer im je čitatelj javio da je u blizini trgovine primjećena osoba odjevena u prugasto odijelo i s maskom dvorske lude. Međutim, strašan dojam pojačan je sjekirom što ju je držao u ruci.

JEZIVI KLAUNOVI UBOJICE POJAVILI SE U ZAGORJU!? ‘Pobjegao je u šumu…’

Ubrzo je utvrđeno da je u pitanju 15-godišnjak koje je policija privela, a osim istražiteljima svoj će ispad morati objašnjavati i roditeljima.

Maskirani i naoružani tinejdžeri

Zbog klauna na ulici morala je reagirati i policija u Koprivnici. Njoj je u petak predvečer dojavljeno da je u blizini osnovne škole “Braća Radić” viđen klaun, odnosno osoba koja je imala nož i masku. Udaljio se biciklom.

Policajci su brzo reagirali i u gradskom parku u Koprivnici zatekli djecu rođenu, 13-godišnjaka i 12-godišnjaka s biciklima i sporskom torbom. U njoj su imali bijelu kutu, dvije maske raznih likova, platneni prsluk s otisnutim printom kostura, kuhinjski nož i druge predmete. Sve to im je oduzeto, a informacija o ovome što su dječaci napravili proslijeđena je Općinskom državnom odvjetništvu u Koprivnici i Centru za socijalnu skrb u Koprivnici.

ISTINA ILI NESLANA ŠALA? ‘Sinoć je pao prvi klaun, prebila ga tri tipa u Osijeku’

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr