ISTRAGA JOŠ TRAJE

POLICIJA POTVRDILA: Motociklist na Jelenju poginuo je naletjevši na čelično uže između stabala

Iz Policijske uprave primorsko-goranske u četvrtak su izvijestili da provode kriminalističko istraživanje radi utvrđivanja okolnosti stradavanja 21-godišnjeg motociklista na području Jelenja

Policija je potvrdila da je mladić, koji je u subotu poginuo vozeći motocikl šumskim područjem na području Jelenja, u vožnji naletio na čelično uže postavljeno između stabala, a u tijeku je istraga o okolnostima ove tragedije. Iz Policijske uprave primorsko-goranske u četvrtak su izvijestili da provode kriminalističko istraživanje radi utvrđivanja okolnosti stradavanja 21-godišnjeg motociklista na području Jelenja.

DETALJI HORORA U ŠUMI KOD RIJEKE: Nesretni mladić naletio motorom na sajlu: ‘Prizor je bio stravičan’

Korisna saznanja od ispitanih osoba

Dosad provedenom istragom utvrđeno je da je stradali mladić 9. kolovoza oko 20 sati vozio motocikl šumskim predjelom naselja Lopača. Dolaskom do privatnih parcela, u vožnji je zahvatio fizičku prepreku – čelično uže postavljeno između stabala, što je za posljedicu imalo zadobivanje teških ozljeda. Unatoč pruženoj liječničkoj pomoći i reanimaciji umro je na mjestu događaja, naveli su iz policije.

U sklopu istrage obavljen je očevid i razgovori s osobama koje raspolažu s korisnim saznanjima, a o prikupljenim saznanjima policija je izvijestila Županijsko državno odvjetništvo u Rijeci.

OTAC MLADIĆA KOJI JE POGINUO NA MOTORU U JELENJU: ‘Netko je htio poručiti ‘E, nećeš tuda’

Povratak na Net.hr