BEZ SLUŽBENE POTVRDE Policija ne želi komentirati vezu ubojstava u Osijeku i Zagrebu

Zagrebačka policija na čijem je području ubijena Sanja Hap i policija u Osijeku gdje je 58-godišnji Vitomir Tolj ubio odvjetnika Vlatka Vidakovića, a potom i sebe međusobno surađuju, no još nema potvrde da je ta dva ubojstva počinila ista osoba.

Osječka policija potvrdila je da su od zagrebačkih kolega zatražili provođenje daljnje istrage, odnosno pretragu doma i drugih prostorija kojima se koristio Tolj. U zagrebačkoj policiji rekali su tek da, vezano uz slučaj koji se dogodio na njihovom području, još traje istraga zbog čega ne mogu iznositi nikakve detalje.

Tako su za sada bez službene potvrde ostali medijski napisi po kojima je Vitomir Tolj prvo ubio Sanju Hap u Zagrebu, a zatim u Osijeku odvjetnika Vlatka Vidakovića nakon čega je presudio i sebi.

Nogometna menadžerica Sanja Hap (39) pronađena je u ponedjeljak oko 18 sati u stanu u zagrebačkoj ulici Podbrežje. Njezino tijelo, navodno vezano selotejpom i šest puta izbodeno nožem, po pisanju medija pronašao je njezin poznanik. Mediji navode također da na mjestu zločina nije pronađen nož kojim je ubijena.

Osječkog odvjetnika u ponedjeljak ujutro u odvjetničkom uredu ubio je hicima iz pištolja osječki poduzetnik Vito Tolj, kojega je Vidaković prije nekoliko godina zastupao u slučaju otmice sina osječkog odvjetnika Radoslava Arambašića. Tolj je potom ubio i sebe.

Mediji su objavili da je Tolj prije ubojstva odvjetnika u Osijeku u Zagrebu ubio nogometnu menadžericu te da su Sanja Hap i Vlatko Vidaković kao i njihov ubojica za života imali poslovne kontakte.

Tolj je, prema pisanju medija, navodno od odvjetnika i nogometne menadžerice tražio novac, smatrajući da su mu dužni. Od odvjetnika je navodno tražio 3000 eura koje mu je platio za obranu koju po njegovu mišljenju nije dobro obavio. Sanja Hap mu, pak, navodno nije vratila novac koji je podigla u osječkoj štednoj zadruzi Manila, koja je bila u Toljevom vlasništvu.

Povratak na Net.hr