PODNESENA KAZNENA PRIJAVA

POLICIJA KOD SESVETA UPALA NA SVADBU: Privela mladence i vlasnika lokala zbog širenja zarazne bolesti

Policija je otkrila kako je u sklopu kriminalističkog istraživanja odmah privela vlasnicu lokala te mladenku i mladenca

Policija je iza ponoći upala na svadbu mladog para na kojoj je bilo devet osoba te privela mladence i vlasnika lokala.

U nedjelju, 14. veljače, otprilike sat vremena iza ponoći u zatvorenom ugostiteljskom objektu na području Đurđekovca, policijski službenici utvrdili su kako ugostiteljski objekt posluje i da je u tijeku proslava svadbene svečanosti, unatoč zabrani. U navedenom objektu zatečeno je, legitimirano i provjereno ukupno 13 osoba, od čega četiri zaposlenika i devet gostiju.

RIJEŠEN MISTERIJ UBOJSTVA RUSKIH NOVINARA NA BANIJI: Bili su ranjeni, uzeo je njihove isprave, a onda izvadio pištolj i pucao…

Policija je otkrila kako je u sklopu kriminalističkog istraživanja odmah privela vlasnicu lokala (48) te mladenku (22) i mladenca (23). Tereti ih se da su počinili kazneno djelo širenja i prenošenja zarazne bolesti.

Protiv njih je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu, navode u zagrebačkoj Policijskoj upravi.

“Policijski službenici utvrdili su kako ugostiteljski objekt posluje i da je u tijeku proslava svadbene svečanosti, unatoč zabrani, odnosno protivno odluci Stožera. U objektu zatečeno je, legitimirano i provjereno ukupno 13 osoba, od čega četiri zaposlenika i devet gostiju. Prilikom postupanja policajaca nije bilo uporabe sredstava prisile. Djelatnici Državnog inspektorata nakon toga su zapečatili objekt”, poručili su iz zagrebačke policije.

NOVI DETALJI UBOJSTVA KOD SLAVONSKOG BRODA: Susjedi tvrde: ‘Sin je ubio oca’; Policija: ‘U pet ujutro su nam javili da je došlo do sukoba’

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr