DVOSTRUKO UBOJSTVO

PREOKRET U ISTRAZI UBOJSTAVA U SLAVONSKOM BRODU! Policija: ‘Da, zločini su povezani’

Policija ne prestaje raditi na istrazi dvostrukog ubojstva koje se u ponedjeljak dogodilo u Slavonskom Brodu. Uhićeno je nekoliko osoba, a u tijeku je ispitivanje osumnjičenih. Potvrđeno je da policija sumnja kako su oba ubojstva povezana, priopćili su danas iz brodsko-posavske policije.

Jučer je javnost doznala za dva stravična ubojstva koja su se još u ponedjeljak dogodila u Slavonskom Brodu, gdje su pronađena dva mrtva muškarca, 49-godišnjak, a kasnije je pronađeno i tijelo 80-godišnjaka. Kod obojice muškaraca utvrđene su ozljede koje upućuju na nasilnu smrt.

Iz Policijske uprave brodsko-posavske danas su potvrdili kako postoji sumnja u povezanost dvaju ubojstava u Slavonskom Brodu.

“Možemo potvrditi kako postoji sumnja da su ovi događaji povezani”, izjavila je Kata Nujić, glasnogovornica Policijske uprave brodsko-posavske gdje istražuju više osoba osumnjičenih za ubojstvo dvojice muškaraca, čija su trupla pronađena u ponedjeljak na odvojenim lokacijama.

Zbog tijeka istrage, glasnogovornica nije mogla potvrditi je li policija već pritvorila osumnjičene za ubojstvo dvojice muškaraca.

Iz policije demantiraju novinske napise da je pri usmrćenju dvojice muškaraca korišten odvijač.

DVA UBOJSTVA U SL. BRODU: Pronašli dvojicu mrtvih muškaraca na različitim stranama grada!

Policija je danas priopćila da traje istraga kako bi se pronašla osoba ili osobe, koje su krive za ova ubojstva, piše Sbplus.hr.

‘Policijski službenici Policijske uprave brodsko-posavske provode kriminalističko istraživanje nad više osoba koje se dovode u vezu s događajima pronalaska dvaju tijela u Slavonskom Brodu, u Ulici V. Lisinskog i Reljkovićevoj ulici. Po završetku kriminalističkog istraživanja medijima ću dostaviti priopćenje’, rekla je Nujić.

STRAH U SLAVONSKOM BRODU: Oba muškarca zaklana odvijačem, vjeruje se da su ubojstva povezana

NOVI DETALJI ZLOČINA U SLAVONSKOM BRODU: Jedan muškarac likvidiran ubodom nožem u prsa, i drugom presudio nož

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr