banner

NASILJE ISPRED MAKARANE

POLICIJA DEMANTIRALA ‘BILIĆ-ERIĆ’: Petorica zaštitara divljački su izmlatila dvojicu muškaraca

Makarska policija je priopćila da postoji sumnja da se 20-godišnjak iz Austrije sukobio s djelatnicima zaštitarke tvrtke, a da bi ga zatim zaštitari (dvojica od 22 godine i ostali od 27, 28 i 32 godine) fizički napali ispred istog kluba kao i 20-godišnjeg austrijskog državljanina koji se nalazio u društvu s napadnutim mladićem

Dovršeno je kriminalističko istraživanje nad više osoba povezanih s napadom pred makarskim klubom Makarana. Podsjetimo, na društvenim mrežama pojavila se snimka na kojoj se vidi da preko tri zaštitara tvrtke Bilić-Erić cipelari čovjeka. Navodno su pretukli dvojicu.

O napadačima incidenta koji se dogodio u noći sa subote na nedjelju oko 2 sata, makarska policija je priopćila da postoji sumnja da se 20-godišnjak iz Austrije sukobio s djelatnicima zaštitarke tvrtke, a da bi ga zatim zaštitari (dvojica od 22 godine i ostali od 27, 28 i 32 godine) fizički napali ispred istog kluba kao i 20-godišnjeg austrijskog državljanina koji se nalazio u društvu s napadnutim mladićem, javlja Index.

ŠIRI SE SNIMKA BRUTALNOG NASILJA U MAKARSKOM KLUBU: Redari divljački cipelarili goste, a tvrde da su oni izazvali sukob

Petorica zaštitara tuklo strance iz kluba

U ponedjeljak su iz tvrtke Bilić-Erić kazali da je reakcija njihovih zaštitara bila pretjerana, no da su redari napadnuti. Isto tako, kazali su da su trojica zaštitara sudjelovali u premlaćivanju gostiju kluba iako je na snimci vidljivo da ih je više.

Inače, iz tvrtke Bilić-Erić kazali su da ne znaju tko su ostali napadači sa snimke odjeveni u crno poput zaštitara. Policija kaže da je pet zaštitara cipelarilo mlade Austrijance koji su pretrpjeli teške tjelesne ozljede i pomoć im je pružena u Hitnoj u Makarskoj.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela pokušaja nanošenja teških tjelesnih ozljeda protiv petorice zaštitara i to dva 22-godišnjaka, 27-godišnjaka, 28-godišnjaka i 32-godišnjaka podnesena kaznena prijava redovnim putem, a protiv 20-godišnjeg austrijskog  državljana, zbog sumnje u počinjenje prekršaja protiv javnog reda i mira podnesen optužni prijedlog nadležnom Općinskom prekršajnom sudu, stoji u priooćenju PU splitsko-dalmatinske.

Povratak na Net.hr