TEŠKA NESREĆA

POLICAJAC U DUBROVNIKU MOTOCIKLOM NALETIO NA DVIJE SESTRE: ‘Prizor je bio potresan’

Dvije pješakinje u dobi od 34 i 28 godina zadobile su u četvrtak teške ozljede u Dubrovniku kada je u njih motociklom udario policijski službenik izvan službe, koji je tijekom prestrojavanja izgubio nadzor nad vozilom, javljaju u petak iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

Kako se navodi u policijskom izvješću, do prometne nesreće je došlo ”kada se 26-godišnji vozač motocikla, policijski službenik izvan službe, motociklom požeških registracijskih oznaka, kretao Ulicom dr. Ante Starčevića te je, prilikom prestrojavanja u drugu prometnu traku, izgubio nadzor nad motociklom i udario u dvije pješakinje koje su se u tom trenutku kretale uz rub kolnika, izvan nogostupa”.

Policija navodi da su žene teže ozlijeđene te su zadržane na liječenju u dubrovačkoj bolnici, dok je vozač motocikla zadobio lakše tjelesne ozljede.

Kako, pak, piše Dubrovnik.net, riječ je o dvije sestre kojima su u pomoć odmah priskočili prolaznici. Tvrde kako je prizor nesreće bio potresan.

Policija je protiv svog službenika podnijela kaznenu prijavu zbog izazivanja prometne nesreće i protiv njega će biti pokrenut disciplinski postupak.

Povratak na Net.hr