KOBNA SUBOTA NAVEČER

POKUŠAJ UBOJSTVA U CENTRU ZAGREBA: ‘Haustor je bio pun krv, a izbodeni čovjek je sjedio u autu i mazio psa’

‘Ranjeni je imao ručnik ispod rebra s lijeve strane. Sjedio je u autu i mazio psa. Djelovao je mirno i prisebno, prisebnije nego muškarac koji nas je tražio broj Hitne’

Jučer navečer došlo je do svađe dvojice muškaraca u Dalmatinskoj ulici u Zagrebu koja je eskalirala i u fizički obračun. Kako piše 24sata, jedan je napao drugoga i nanio mu teške ozljede tako da je hitno prebačen u KB Merkur.

Iz zagrebačke policije potvrdili su dojavu o pokušaju ubojstva u Dalmatinskoj ulici u Zagrebu sinoć oko 21:30 satI. Nakon verbalnog sukoba osumnjičeni 49-godišnjak je oštrim predmetom teško ozlijedio 41-godišnjaka. Osumnjičeni  je uhićen i doveden u službene prostorije na kriminalističko istraživanje zbog pokušaja ubojstva.

“Sjedili smo u kafiću. Dotrčao nam je čovjek i pitao koji je broj od Hitne. Rekao je da je njegov bratić izboden nožem”, rekao je za 24sata svjedok, koji se u subotu oko 21.30 sati zatekao u kafiću u Dalmatinskoj ulici. Haustor je bio pun krvi.

Dodao je kako mu je ranjeni muškarac rekao da je bio sa psom i da je netko izašao u haustoru i napao ga. “Ranjeni je imao ručnik ispod rebra s lijeve strane. Sjedio je u autu i mazio psa. Djelovao je mirno i prisebno, prisebnije nego muškarac koji nas je tražio broj Hitne. Nakon ranjavanja nazvao je bratića i rekao: ‘Dođi hitno po mene, moram u bolnicu’. Nesretni čovjek od šoka se ni broja nije mogao sjetiti”, ispričao je svjedok za 24sata.

 

Povratak na Net.hr