PRESUDA U ZAGREBU

POHOTNI POLICAJAC NEPRAVOMOĆNO OSUĐEN: Vozačici prekršaj htio naplatiti seksom

Policajac Darko B. kojeg je vozačica prijavila jer joj je prekršaj htio naplatiti seksom osuđen je na šest mjeseci zatvora s rokom kušnje od dvije godine. Presuda je nepravomoćna.

Policajac iz Duge Rese, 46-godišnji Darko B. nepravomoćno je osuđen na uvjetnu kaznu zbog diranja vozačice koju je zaustavio prilikom redovne kontrole prometa u Lišnici kod Duge Rese, 13. listopada 2013. Prema pisanju KAportala krivim ga je proglasio sudac Općinskog suda u Zagrebu koji mu je odredio kaznu od šest mjeseci zatvora s rokom kušnje od dvije godine.

Danas već bivši policajac tijekom suđenja je tvrdio da nije dirao vozačicu, ali je priznao da je na dužnosti bio pod utjecajem alkohola.

“Prešao mi je rukom preko međunožja i rekao: Barem sam to zaslužio'”

Podsjetimo, policajac je zaustavio vozačicu koja je tijekom kontrole također bila pod utjecajem alkohola. Mediji su pisali kako joj je izmjereno 0,75 promila alkohola u krvi. Nakon toga policajac joj je, kako je opisala, ponudio da se dogovore.

“Pitao me možemo li se nekako dogovoriti te mi rekao: ‘Ja sam čovjek od avanture’. Vratio mi je prometnu i vozačku dozvolu jednom rukom, a drugom rukom mi je prešao preko međunožja. Onda mi je rekao: ‘Valjda sam barem to zaslužio'”, ispričala je vozačica u svom iskazu tužiteljstvu navodeći kako je ubrzo shvatila da policajac želi seks. Kasnije je slučaj prepričala prijateljima i prijavila policajca.

Policajac na dužnosti tražio seks za oprost kazne

KAportal/Danas.hr

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr