TRAGEDIJA U KLAKARU

POGINUO NA KOLNOM PRILAZU PRED SVOJOM KUĆOM: ‘Tiho je bio je duša od čovjeka, Božić i Nova godina bit će nam dani tuge’

Policija je nakon obavljenog očevida utvrdila da je razlog nesreće u Klakaru kod Slavonskog Broda bila neprilagođena brzina, dok obitelj poginulog Tihomira Tvrdojevića čeka nalaz obdukcije i sumnja da je Tihomir tijekom vožnje doživio moždani ili srčani udar

Mjesto Klakar, dvadesetak kilometara od Slavonskog Broda, u nedjelju su nastanili tuga i nevjerica zbog tragične prometne nesreće koja se dogodila prethodne noći. Oko 4,30 u noći sa subote na nedjelju tamo je, naime, poginuo 38-godišnji Tihomir Tvrdojević.

On se automobilom zabio u kolni prilaz pred vlastitom kućom, a pretpostavlja se da je pritom izletio kroz vjetrobransko staklo te pao ispred svoga automobila koji ga je poklopio, pišu 24 sata.

HOROR KOD SLAVONSKOG BRODA: Pred vlastitom kućom sletio u kanal, ispao iz auta koji se prevrnuo i poginuo

“Bio je pod automobilom i nije mu bilo pomoći”

Danas u kući nesretno stradalog supruga i oca malenog dječaka, koji je još dan ranije uživao u naručju svoga tate dok su šetali slavonskobrodskim korzom, čuli su se samo jecaji i vapaji.

“Tiho moj, kako ću ja to preživjeti?! Djeco moja, neka vas dragi Bog čuva. Jadna sam ti ja, što sam doživjela, zlato bakino, kako ću sad ja bez tebe”, kroz plač je govorila Tihomirova baka Manda.

“Bilo je oko pola pet ujutro, kad sam čuo jak udarac. Pogledao sam kroz prozor i vidio automobil na krovu kod susjeda u dvorištu. Ni sanjati nisam mogao da je to moj susjed Tiho. Susjedi i ja smo izašli. Nažalost, bio je pod automobilom i nije mu bilo pomoći. Jako mi je, žao mlad je čovjek”, kazao je za 24 sata jedan susjed poginulog Tihomira.

Susjedi su uvjereni da je nesreći kumovala i gusta magla koja je ondje česta zbog blizine rijeke Save.

“Svi su ga voljeli, bio je omiljen u društvu”

Policija je nakon obavljenog očevida utvrdila da je razlog nesreće bila neprilagođena brzina.

“Prilikom izlaska iz zavoja, a zbog neprilagođene brzine, muškarac je izgubio nadzor nad upravljačem osobnog automobila i sletio u kanal. Pritom je vozilo udarilo u betonski kolni ulaz. U nesreći je 38-godišnjak na mjestu smrtno stradao”, kazala je Kata Nujić, glasnogovornica PU brodsko-posavske.

Obitelj pak čeka nalaz obdukcije tijela da se utvrdi točan uzrok nesreće. Oni sumnjaju da je Tihomir tijekom vožnje doživio moždani ili srčani udar. Tihomirov bratić Tino Mrvelj za njega kaže da mu je bio poput brata.

“Bio je duša od čovjeka, dobar prijatelj koji je uvijek bio spreman pomoći. Svi su ga voljeli, bio je omiljen u društvu. Ne mogu vjerovati da ga više nema, a još jučer smo se radovali predstojećem Božiću i dogovarali gdje ćemo se okupiti za blagdane. Od sada za mene i njegovu obitelj Božići i Nova godina bit će dani tuge jer moj brat više nije s nama”, kazao je potreseni  Tihomirov bratić Tino.

Povratak na Net.hr