TRAGEDIJA KOD LIPIKA

U POŽARU POGINULA MLADA MAJKA I DVOJE DJECE: ‘Ležali su bespomoćno na podu. Pokušali smo ih oživjeti, no nismo uspjeli’

“Susjed je oživljavao suprugu, a ja sam se vratio po djecu koja su bespomoćno ležala na podu, crni od dima. Pokušali smo ih oživjeti, no nismo uspjeli”, priča u šoku muškarac iz Dobrovca, mjesta kod Lipika u kojem su jutros u požaru poginuli majka i dvoje djece.

“Tijekom prijepodneva, u mjestu Dobrovac uslijed požara u obiteljskoj kući smrtno je stradala 25 godišnja majka i dvoje djece. U tijeku je policijski očevid nakon čega će biti utvrđen uzrok požara, a očevidom rukovodi Županijski državni odvjetnik”, navodi se u policijskom priopćenju.

fotka136940
DobovacFoto: Mladen Mirković/034portal

VELIKA TRAGEDIJA: U požaru obiteljske kuće poginuli su majka i dvoje djece

Otac je u trenutku izbijanja požara oko 10 sati bio izvan kuće. Susjedi kažu da je otišao platiti račune, a po povratku ga je dočekao jeziv prizor. Nesretni čovjek je u stanju šoka odvezen u bolnicu, piše 034portal.hr.

U bolnicu je naknadno u stanju šoka odvezen i susjed koji je pokušao spasiti majku, njenu trogodišnju kćer i petogodišnjeg sina.

fotka136897
DobrovacFoto: Mladen Mirković/034portal

Majka bila na godišnjem

Na mjestu tragedije susjedi u nevjerici te djed stradale dječice i svekar nesretne I.Š. koji je za svoje najmilije došao upaliti lampione. Obitelj se kažu, u ulicu doselila prije dvije godine. Stradala žena radila je u domu umirovljenika i bila je, dodaju, vrlo draga osoba. Trenutačno je bila na godišnjem odmoru. Susjedi prepričavaju kako je riječ o izuzetno dobroj obitelji.

fotka136942

Detalje ove, nezapamćene tragedije, vidno potresen, prepričao je susjed A.K.

“Vidio sam susjeda kako je istrčao van i vikao: U pomoć, požar! Došao sam u kuću i vidio ženu kako leži na podu. Dlanovi su joj bili krvavi od opekotina. Pokrio sam glavu jaknom da ne udišem dim i izvukao ju van. Susjed je oživljavao suprugu, a ja sam se vratio po djecu koja su bespomoćno ležala na podu, crni od dima. Pokušali smo ih oživjeti, no nismo uspjeli”,  prepričao je.

U Dobrovac je došao i tim za očevide iz Zagreba, piše 034portal.

fotka136895

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr