KRAO PO PRIMORJU

PLJAČKAŠU PRODUŽEN ZATVOR PA JE BJESNIO RIJEČKIM SUDOM: ‘Uhitili su me golog i bez bokserica! Ovaj put nisam kriv, napušite mi se k***a!’

Danijel Rumora nije dobro primio odluku da ostaje u zatvoru pa je u hodniku izrekao salvu psovki i komentara

U srijedu poslijepodne u istražni centar riječkog Županijskog suda doveden je 22-godišnji kuhar Danijel Rumora. Mladić je došao u pratnji policije te je u sudskom hodniku ponavljao: “Uhitili su me golog… bez bokserica, nisam kriv”.

PU primorsko-goranska je priopćila da se četvoricu muškaraca sumnjiči da su od sredine lipnja do 20. listopada 2020. provalili u trgovine, uglavnom u sklopu benzijskih postaja na području Rijeke, Kastva, Kraljevice, Fužina i Matulja. Također, sumnjiči ih se da su orobili i kiosk odakle su otuđili novac, veće količine cigareta i duhanskih prozivoda, prenosi Novi list.

No, to nije sve jer je četvorka provalila i u dućan na području Kastva odakle su odnijeli više parfema poznatih brendova. Svojim kaznenim djelima oštetili su tvrtke u čijem su vlasništvu objekti i ukradeni predmeti. Novi list prenosi da ukupna materijalna šteta nastala njihovim pljačkama iznosi najmanje 280.000 kuna.

USKOK PRIJAVIO ŠESTORICU ZBOG KRIJUMČARENJA DROGE IZ ALBANIJE I BIH: Kokain miješali s punilima radi povećanja mase

Kuhar poludio kad je čuo da ostaje u zatvoru

Za ostalu trojicu osumnjičenika nije zatražen istražni zatvor, ali za kuhara jest. Odvjetništvo se boji da bi mogao ponoviti kaznena djela. Kako Novi list neslužbeno doznaje, na ispitivanju je Rumoru teretio jedan od supočinitelja te je on već prije bio osuđivan.

Rumora nije dobro primio odluku da ostaje u zatvoru pa je u hodniku izrekao salvu psovki i komentara. “Znam ja te šu****e. J***e im se za moj život i posao. Ovaj put nisam kriv, ma napušite mi se svi k***a”, govorio je u hodniku.

Povratak na Net.hr