OTP BANKA

PLJAČKAŠ BANKE U NOVOM ZAGREBU OSTAVIO PORUKU DJELATNICIMA: ‘Trebam novac za operaciju djeteta, HZZO ne želi pokriti troškove’

Navedena poslovnica opljačkana je drugi put ove godine, a lani su izvršene četiri pljačke poslovnica OTP banke na području Zagreba

Jučer je opljačkana poslovnica OTP banke u Stonskoj ulici 1 u zagrebačkom naselju Središće. Radi se o manjoj poslovnici smještenoj u stamenoj zgradi preko puta koje se nalazi trgovački centar.

U ruci je imao papirić, a preko lica zelenu kiruršku masku. U poruci je stajalo: ‘Ovo je pljačka. Trebam novac za operaciju djeteta, HZZO mi ne želi pokriti troškove liječenja’. Stavio je ruku u torbicu i rekao da ima oružje, no nije ga pokazao. Djelatnici su mu predali novac.

Nakon što je opljačkao banku, odnijevši 30-ak tisuća kuna koliko je u ponedjeljak ujutro bilo u poslovnici, lopov je pobjegao u Ulicu Josipa Knifera, kazao je jedan od konobara obližnjeg kafića. Jutarnji neslužbeno doznaje kako policija procjenjuje da je razbojniku 40-ak godina. Tijekom pljačke je ostavio dosta tragova jer je prstima dirao staklo pa policija ima dobre otiske prstiju, što znači da bi ubrzo trebao biti identificiran.

Navedena poslovnica opljačkana je drugi put ove godine, a lani su izvršene četiri pljačke poslovnica OTP banke na području Zagreba. Poslovnica u Stonskoj opremljena je vratima koja otvaraju službenici, pod videonadzorom je, a ima i blagajnu s vremenskom odgodom. Poslovnica je nakon razbojstva zatvorena.

Povratak na Net.hr