NESREĆA U ZAGREBU

PJEVAČ AUTOM NALETIO NA MUŠKARCA: ‘Bio je to grozan prizor, pješak je vikao od boli, kost mu je virila… a Lozar je bio duboko potresen’

Muškarac kojeg je Saša Lozar u subotu prijepodne udario automobilom u Zagrebu teško je ozlijeđen. A nesreća je, kažu, svjedoci, duboko potresla i samog pjevača.

Muškarac (86) na kojeg je u subotu prijepodne automobilom u Zagrebu naletio Saša Lozar teško je ozlijeđen. Prema riječima njegove kćeri, cijeli je dan proveo na operaciji, polomljena su mu četiri rebra i noga na dva mjesta.

SAŠA LOZAR NALETIO AUTOM NA PJEŠAKA: Poznati pjevač bio vidno potresen: ‘Molim vas, nemojte…’

Lozar se uoči same nesreće vozio Selskom i u automobilu je bio sam. Kretao se od središta grada prema zapadu. “Izašao sam iz autobusa i čekao sam na pješačkom prijelazu zeleno svjetlo. Djed je želio prijeći cestu malo niže, gdje nema semafora ni zebre. Uspio je prijeći jedan trak, ali u desnom ga je pokupio automobil. Odletio je, udarac ga je odbacio dva-tri metra dalje. Bio je to grozan prizor”, ispričao je za 24sata mladić koji se našao na mjestu nesreće.

Svjedoci tvrde kako je nesreća duboko potresla i samog Lozara koji je odmah izašao iz automobila kako bi pomogao 86-godišnjaku.  “Tek sam kasnije primijetio da mu je sigurno slomljena kost, bedrena kost virila je iz hlača. Bio je pri svijesti i vikao je. Bilo je strašno slušati njegove krikove”, ispričao je svjedok.

Oni koji su se također našli na mjestu nesreće tvrde kako Lozar nije vozio brže od 50 km/h. Sam o nesreći s novinarima nije želio razgovarati.

Nakon utvrđivanja svih činjenica policajci će odlučiti koga će prijaviti za nesreću, Lozara ili pješaka koji je neoprezno pretrčavao cestu na mjestu na kojem nema pješačkog prijelaza.

Povratak na Net.hr