STRAŠNA NEODGOVORNOST

PIJANI SPLIĆANIN (24) TEŠKO OZLIJEDIO UNUKU I DJEDA: Do toga ne bi došlo da se zaustavio kad je netom prije izazvao nesreću

Prije te prometne nesreće skrivio i prometnu nesreću prije križanja Velebitske ulice i ulice Slobode, gdje je uslijed neprilagođene brzine udario u drugo osobno vozilo

Dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 24-godišnjim muškarcem za kojeg je se sumnja da je jučer oko 18 sati osobnim vozilom marke Suzuki skrivio prometnu nesreću u kojoj su dvije osobe, 73-godišnjak i dijete, zadobili teške tjelesne ozljede te da je pri tome bio pod utjecajem alkohola, izvijestili su iz PU splitsko-dalmatinske. Hina piše da su ozlijeđeni djed i unuka. Oboje su završili u bolnici s teškim tjelesnim ozljedama.

Sumnja se da je 24-godišnjak prednjim dijelom osobnog vozila udario u drugo osobno vozilo marke Audi koje se kretalo ulicom Mažuranićevo šetalište, nakon čega je došlo do zanašanja i slijetanja Audija izvan jugozapadnog ruba raskrižja gdje je udario u dvije osobe. 24-godišnjak je vozilom upravljao u alkoholiziranom stanju. Uz kaznenu prijavu zbog postojanja sumnje u počinjenje kaznenog djela Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu predan je pritvorskom nadzorniku.

Također, utvrđeno je da je 24-godišnjak netom prije te prometne nesreće skrivio i prometnu nesreću prije križanja Velebitske ulice i ulice Slobode, gdje je uslijed neprilagođene brzine udario u drugo osobno vozilo. Nakon toga je nastavio sa daljnjim kretanjem ulicom Slobode, a da prethodno nije razmijenio podatke sa drugim sudionikom prometne nesreće.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr