SIGURNOST I POVJERENJE

PIJANI POLICAJAC POTUKAO SE U NOĆNOM KLUBU: Napao je maloljetnika te zaradio lakše ozljede i disciplinski postupak

Prošle nedjelje jedan se pripadnik Policijske uprave vukovarsko-srijemske pod utjecajem alkohola potukao s također pijanim starijim maloljetnikom, a nakon tučnjave obojica su zadobila lakše ozljede, a policajac i disciplinski postupak

Policijska uprava vukovarsko-srijemska izvijestila je o nedoličnom ponašanju svog pripadnika koji se u noći sa subote na nedjelju oko tri sata ujutro pijan potukao s maloljetnikom u noćnom klubu u Županji. U policiji tvrde kako je njihov kolega prijavio da ga je unutar i izvan kluba napalo više osoba unutar.

“Dolaskom ophodnje i poduzetim izvidima utvrđeno je da je došlo do verbalnog i tjelesnog sukoba između njega i jednog starijeg maloljetnika, pri čemu su obojica lakše ozlijeđeni”, priopćili su iz policije te dodali da je mladić s kojim se policajac potukao također bio pijan, ne navodeći koliku su koncentraciju alkohola u krvi obojica imala.

Dodaju kako je policajac bio izvan službe te da će zbog okršaja i alkoholiziranosti načelnik podnijeti zahtjev za pokretanje disciplinskog postupka zbog sumnje u težu povredu službene dužnosti, odnosno nedolično ponašanje izvan službe. O svemu su već izvijestili i nadležno državno odvjetništvo.

Povratak na Net.hr