USPJELA JE POBJEĆI

PIJAN SUPRUZI PRIJETIO SMRĆU I POLOMIO JOJ NOŽNE PRSTE: Varaždinski umirovljenik (74) završio iza rešetaka

Nad uhićenim je varaždinsko Općinsko državno odvjetništvo provelo ispitivanje pa navode da je od svibnja 2015. često pod utjecajem alkohola grubo vrijeđao, fizički napadao i omalovažao suprugu

Zlostavljač (74) iz okolice Varaždina je završio iza rešetaka istražnog zatvora zbog neprestanog nasilja, prijetnji i užasa koji je stalno priređivao supruzi, javlja ePodravina. Ovaj obiteljski nasilnik mogao bi i ostati u zatvoru jer mu prijeti kazna.

Nad uhićenim je varaždinsko Općinsko državno odvjetništvo provelo ispitivanje pa navode da je od svibnja 2015. često pod utjecajem alkohola grubo vrijeđao, fizički napadao i omalovažao suprugu. Kako piše ePodravina, zlostavljanje je dobilo vrhunac 7. travnja ove godine kada se u domu zlostavljača odvija drama. Umirovljenik je ženu napao pijan i prijetio joj smrću.

Nesretna žena je htjela pobjeći, a zlostavljač ju je gurnuo i bacio na tlo pri čemu je ona slomila više nožnih pristiju. Poslije hrvanja na podu, žena je uspjela pobjeći iz kuće. Županijski sud u Varaždinu dao je sutkinji istrage prijedlog državnog odvjetnika koji je ona prihvatila i odredila istražni zatvor za 74-godišnjaka zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke i zbog opasnosti od ponavljanja kaznenih djela i počinjenja kaznenog djela kojim je prijetio supruzi.

Povratak na Net.hr