NA ZGARIŠTU 'EUPHORIE'

PEHOVI SPLITSKOG PODUZETNIKA: Na Tajlandu mu policija podmetnula hašiš, a kod kuće mu izgorio restoran!

Popularni splitski restoran Euphoria, mladog vlasnika Marija Mandarića, potpuno je izgorio u požaru u noći s četvrtka na petak. Ni jedanaest vatrogasaca s četiri vatrogasna vozila nisu uspjeli spasiti unutrašnost restorana.

Mandarić je, piše Slobodna Dalmacija, u petak ujutro s nevjericom promatrao zgarište restorana koji je samo dan ranije uzeo u najam. On se, naime, nedavno vratio s Tajlanda gdje je vodio uspješan restoran.

Pozar Euforija

Prati ga nevjerojatna ‘pegula’

Razočarani mladi ‘chef’ ispričao je kako ga prati nevjerojatna smola, odnosno peh ili kako bi u Splitu rekli – pegula.

Odluci da se vrati s Tajlanda prethodili su događaji u kojima je, kako sma kaže, ni kriv ni dužan završio u zatvoru jer mu je tamošnja policija podmetnula kilogram hašiša. za njega je to bila zastrašujuća situacija. Strahovao je za život jer se, kaže, i za manje stvari ondje dobije smrtna kazna.

Nije mu mogla pomoći niti utjecajna tajlandska mafija s kojom je uspješno ‘surađivao’, a i sam epilog priče zvuči gotovo nevjerojatno, kao i njen zaplet i kulminacija, piše Slobodna Dalmacija.

Mario Mandarić, vlasnik izgorjelog restoranaFoto: izvor: Facebook

Tajlandski policajci mu ‘počistili’ račune

Na koncu se, kaže, izvukao tako što je policiji, u zamjenu za slobodu, dao pinove svojih kartica s kojih su ovi ‘pomeli’ sve što je imao.

Ni to nije bio kraj njegovim nevoljama. Džepari su ga, kaže, pokrali na granici s Malezijom kada je išao produljiti vizu.

Nedavno se vratio u Split i zakupio restoran koji je preko noći pretvoren u pepeo.

Pozar Euforija

Povratak na Net.hr