Namamio 13-godišnjakinju

PEDOFIL-KAMIONDŽIJA: Tvrdi da mu se curica na Fejsu predstavila kao da ima 28

Iza rešetaka je zadržan 51-godišnji Marijan G., kamiondžija na privremenom radu u Švicarskoj, koji je uhićen zbog seksualnog zlostavljanja 13-godišnje djevojčice u jednom zagrebačkom hotelu.

Istražni zatvor osumnjičenom pedofilu određen je kako ne bi pobjegao ili pokušao utjecati na svjedoke ovog gnusnog slučaja što je uzdrmao domaću javnost, ali i da ne bi pokušao ponoviti nedjelo što mu je stavljeno na teret.

Kazna i do 10 godina

Prema kaznenoj prijavi 51-godišnjak će u nastavku procesa odgovarati zbog spolne zlouporabe djeteta mlađeg od 15 godina, mamljenja djece za zadovoljenje spolnih potreba, te iskorištavanja djece za pornografiju. Za ta kaznena djela zakon predviđa i do deset godina zatvora.

Kako je za sada poznato 51-godišnjak je putem Facebook-a namamio djevojčicu u zagrebački hotel. Tamo su ju pustili da ga čeka u sobi, ne provjeravajući koliko godina doista ima.

“Predstavila mi se kao 28-godišnjakinja”, pravdao se pred istražiteljima osumnjičeni muškarac.

DRAMA U ZAGREBU: Muškarac djevojčicu preko Fejsa namamio u hotel, pa zatočio

Prijetnje iz cyber svijeta

Djevojčica, za kojom je obitelji organizirala potragu, pronađena je u hotelskoj sobi u lošem psihičkom stanju. Zašto se upustila u kontakt s višestruko starijim muškarcem pokazat će istraga koja bi trebala rasvijetliti i ostale detalje ovog strašnog slučaja što je još jednom dokazao kakvim su sve prijetnjama djeca izložena na Internetu, posebno na društvenim mrežama.

U posljednje vrijeme policija je finalizirala više uspješnih akcija kojima je ušla u trag upravo internet predatorima. Jedan od njih nedavno je uhvaćen zbog zlostavljanja čak 76 djevojčica.

UHVAĆEN MONSTRUM IZ RIJEKE: Pedofil (35) zlostavljao čak 78 djevojčica mlađih od 15 godina!

Povratak na Net.hr