VELIKA ZAPLJENA

PAO MEGADILER KOD VELIKE GORICE: Opskrbljivao zagrebačke dilere, policija pronašla 75 paketa marihuane

Policijski službenici Službe kriminaliteta droga PU zagrebačke proveli su kriminalističko istraživanje nad 36-godišnjakom i zaplijenili 78.843 grama marihuane.

U srijedu u večernjim satima na području Velike Gorice prilikom pretovara marihuane iz jednog u drugo teretno vozilo policajci su zatekli 36-godišnjeg muškarca.

Sljedećeg dana pretražili su vozila kojima se koristio te je u jednom od njih pronađeno 20 paketa s marihuanom, dok je u drugom vozilu pronađeno 50 paketa s marihuanom.


Tijekom kriminalističkog istraživanja na području Novog Zagreba pronađeno je još jedno teretno vozilo kojim se koristio osumnjičeni 36-godišnjak čijom pretragom je pronađeno pet paketa s marihuanom.

‘Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je 36-godišnjak nabavljao veće količine marihuane koju je skrivao u navedenim vozilima te isporučivao drugim dilerima na području Zagreba i Zagrebačke županije’, objavila je policija.

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju protiv osumnjičenog je nadležnom državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog osnova sumnje da je počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama te je priveden pritvorskom nadzorniku.

Povratak na Net.hr