TRAGEDIJA U SLAVONIJI

OVAJ JE MUŠKARAC U SMRT ODVEO RODITELJE DVOJE DJECE! Zgrabio je ključeve BMW-a i rekao: ‘Dosta mi je svega, idem se ubiti!’

Muškarac koji je u utorak navečer na osječkoj obilaznici u smrt odveo bračni par iz Dalja, po svemu sudeći, učinio je to kako bi se ubio. Sat vremena prije toga u njegovu je domu intervenirala policija.

Goran Ileš (34) iz Tenje, po svemu sudeći, namjerno se u utorak navečer zaletio u automobil bračnog para iz Dalja usmrtivši pritom i njih i sebe, piše Glas Slavonije. “Postoje indicije u kriminalističkoj istrazi koje upućuju na to da je 34-godišnjak izazvao prometnu nesreću u namjeri da si oduzme život. Nakon utvrđivanja svih činjenica o rezultatima istrage izvijestit ćemo nadležno državno odvjetništvo”, izjavio je Darijo Premec, glasnogovornik Policijske uprave osječko-baranjske.

Ileš se BMW-om zaletio u Peugeot bračnog para Popović, koji se vraćao s pogreba Sanjine bake u Rijeci.

Prema navodima policije, Ileš je vozeći državnom cestom D2 (južna obilaznica) iz smjera istoka prema zapadu kod skretanja prema županijskoj cesti broj 4068, prešao u suprotni trak ceste i prednjim dijelom vozila udario u prednji dio automobila iz suprotnog smjera, kojim je upravljao 42-godišnji Popović. I sam Ileš te Slobodan Popović i njegova supruga preminuli su na mjestu.

TROJE MRTVIH KOD OSIJEKA! Policija objavila tko je poginuo u jezivom sudaru automobila na obilaznici

Suicidalne objave na Facebooku

Tenjanin Goran Ileš još je prije imao suicidalne izjave. Na svom Facebook profilu 2011. godine objavljivao je kako nema razloga za život jer su ga ostavile supruga i tadašnja djevojka. “Sedam godina u braku, žena je otišla… Tri godine sam sada živio s djevojkom koju sam volio i još je volim… I ona je otišla… Zar vrijedi više živjeti???? Moje tijelo je gotovo, raskidano, mrtvo, pokidano… Hoću li moći iz ovoga izaći i dignuti se… Teško…”, objavio je tada.

Policija je navodno sat prije prije nesreće intervenirala u stanu u kojem je 34-godišnjak živio s djevojkom i to zbog obiteljskog nasilja. Ileš je u jednom trenutku zgrabio ključeve od automobila i rekao da mu je dosta svega i da će se ubiti. Nakon toga je otišao.

U TRAGEDIJI KOD OSIJEKA BEZ RODITELJA OSTALO DVOJE DJECE: ‘Bili su dragi, kulturni ljudi. Cijelo mjesto je u šoku’

Pola sata prije nesreće zvali i rekli da stižu kući

Slobodan (42) i Sanja Popović (37) roditelji su dvoje male djece, 12-godišnje kćeri 9-godišnjeg sina koji su trenutačno kod Sanjine sestre. Slobodan je pola sata prije nesreće nazvao svoju majku i rekao joj da dolaze kući.

“Rekao je i da bi trebali stići za oko pola sata. Slobodanova je majka čekala sina i snahu, ali se, kako je vrijeme prolazilo, zabrinula i nazvala radnike koji rade kod Slobodana na OPG-u. Oni su je odvezli u policiju, gdje je saznala za tragediju”, ispričala je Slobodanova rođakinja.

Slobodana i njegovu ženu mještani opisuju kao kulturne i vrijedne ljude. Prvih godina svog braka živjeli su u Londonu. “Kada su se vratili, mnogo su uložili u obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo. Slobodan je radio oko 400 jutara zemlje, kupio je sve strojeve i alate za bavljenje poljoprivredom i proširio je imanje”, ispričala je rođakinja. Sanja, inače podrijetlom iz Vukovara, radila je u jednoj osiguravajućoj kući.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr