ZVJERSKA TORTURA

OTKRIVENA MONSTRUOZNA OBITELJ SADISTA KOD KARLOVCA: Od čovjeka napravili zarobljenika i mučili ga na nezamislivo okrutne načine

Čitava obitelj se godinu i pol iživljavala na nesretnom čovjeku, držala ga kao roba i mlatili ga kad su se napili ili ako nije bio dovoljno zabavan djeci.

Karlovačka policija sumnjiči Petra Velića (59) i njegova tri sina, Igora (22), Ivana(34) i Dražena (29), da su oko godinu i pol na svom imanju u Draganiću nedaleko od Karlovca,  maltretirali i ponižavali i poput roba držali Rasima Čufurovića.

Četvorica su osumnjičenih za kazneno djelo trgovanja ljudima, su uhićena a nakon iskaza u policiji i kod suca istragem pušteni su da se brane sa slobode. Čufurović je završio u karlovačkoj bolnici, kako piše Jutarnji, teško pretučen.

Radio ljudima u vrtu

“Nitko ovdje ne zna točno odakle je taj Rasim došao, no jednog dana se pojavio i ponudio je ljudima da im radi u vrtu u zamjenu za ručak ili za kutiju cigareta. No, umjesto ručka, radije je htio popiti čašicu rakije. Mogao je imati oko 35 godina, ali je izgledao znatno starije jer je bio strašno mršav i zapušten”, rekao je jedan od mještana. Kaže kako je tako jednoga dana došao kod Velićevih i onda je počeo pakao.

Zabaljalo ih da ga petogodišnjak tuče

“Tretirali su ga doslovno kao roba. Jednom su dovezli neki crijep kući i istovarivali ga, a Rasim im je pomagao. Onda su odjednom počeli drukati jednog dječaka iz svoje obitelji, koji je tada mogao imati pet godina, da ga tuče štapom i psuje. Rasim je i dalje mirno slagao te predmete, a maleni ga je udarao i vrijeđao. Jednom su imali neku feštu, pa bi se skupili neki njihovi prijatelji i tako bi svi skupa pijančevali, a onda bi nekome palo na pamet da bi mogli tući Rasima.

Morao je zabavljati djecu inače bi ga tukli

I tako bi ga tukli i šamarali, što bi ostale silno zabavljalo. Tako bi ga zašutirali, a onda bi mu nudili pivo do kojeg bi dopuzao poput psa. Ljeti bi uglavnom čuvao ovce po cijele dane, a u večernjim satima bi došao u dvorište i morao zabavljati njihovu djecu. Na primjer, vozio bi ih na biciklu, a ako ne bi bio dovoljno zanimljiv ili brz, dobio bi batina”, rekao je susjed za Jutarnji list, uz uvjet da ostane anoniman. I on i drugi susjedi plašili su se prijaviti Veliće.

Zadnji put su ga toliko zvjerski premlatili da je završio u bolnici.

“Prema onome što znam, strgali su mu rebra, lice mu je deformirano od batina, izbili su mu zube te čekićem polomili nokte. Dopuzao je do drugih Roma malo dalje u selu. Navodno su ga upravo oni otpremili u bolnicu kako se ne bi njih povezalo s tom grozotom”, priča mještanin. Kada su Velići konaćno uhićeni susjedi su potvrdili policiji kako je Čufurović prolazio zvjersku torturu.

Oni su se na sudu branili kako ih je prijavio čovjek koji im duguje 4000 eura (vjerojatno isti ovjek koji je spasio Čufurovića odvezavši ga u bolnicu).

Sudac istrage dopustio je Velićima da se brane sa slobode, jedino im je odredio zabranu prilaska žrtvi.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr