NAPADAČEV BRAT ZA NET.HR

OTKRIVAMO NOVE DETALJE NAPADA NA VLASNIKA ZLOGLASNE TVRTKE: ‘Odsjekle su mi se noge. Istog sam ga trenutka nazvao…’

Brat napadača na Bosiljka Stanića i suprug Ivanke Dujmić, koja je Stanića tužila zbog mobinga, tvrdi kako Ivan Dujmić boluje od PTSP-a, a da za svoj raspad braka krivi vlasnika tvrtke Boso u kojoj je radila i njegova supruga.

Vlasnik tvrtke Boso Bosiljko Stanić danas je u prijepodnevnim satima fizički napadnut ispred sjedišta tvrtke u vinkovačkoj ulici Hansa Dietricha Genschera. Napadač je bio Ivan Dujmić, inače brat Željka Dujmića, čija je supruga Ivanka nedavno prva javno progovorila o mobingu koji je trpjela kao prodavačica u jednoj prodavaonici tvrtke Boso. Željko Dujmić je potvrdio da je ovu vijest čuo od novinara.


“Saznao sam da je moj brat na gospodina Stanića nasrnuo letvom koju je kasnije navodno odbacio. Odsjekle su mi se noge. Istog sam ga trenutka nazvao”, kaže Dujmić. Brat mu je potvrdio da se potukao s Bosom, a nakon toga Dujmić je spustio slušalicu. Pojasnio nam je kako je s bratom godinu dana u lošim odnosima.

Već imao incident u tvrtki

“Naš prvi kontakt nakon duge stanke bio je prije otprilike desetak dana. Roditelji su me zamolili da bratu odnesem jaja, krastavce i tikvice. Poslao sam mu poruku da sam ispred zgrade, on se spustio, a ja sam mu pružio vrećicu kroz prozor automobila”, prepričava Željko Dujmić. Od brata se distancirao, nastavlja, jer je Ivan Dujmić imao psihičkih problema. Naime, za vrijeme Domovinskoga rata bio je u sanitetu. Kasnije mu je dijagnosticiran PTSP, zbog čega je devet puta bio na bolničkom liječenju.

DRAMA U VINKOVCIMA: Vlasnik tvrtke Boso, prozivan zbog mobinga nad radnicima, na ulici napadnut drvenim kolcem!

Inače, bivša supruga Ivana Dujmića također je određeno vrijeme bila djelatnica tvrtke Boso. Željko Dujmić ističe kako je njegov brat već imao jedan incident u prostorijama tvrtke. Posvađao se sa suprugom. “Moj brat krivi gospodina Stanića za raspad svoga braka”, objašnjava naš sugovornik.

Strah da će napad utjecati na suđenje protiv Stanića

Željko Dujmić plaši se da će se današnji fizički obračun u Vinkovcima odraziti na sudski proces koji je njegova supruga pokrenula protiv svoga bivšeg poslodavca. “Apsolutno se ograđujem od njegova postupka, a gospodinu Staniću se ispričavam što je došlo do ovog incidenta. Svoga brata nisam tražio, provocirao ili molio da ovo učini. Ogorčen sam što je svojim postupkom ugrozio kredibilitet svoje obitelji.

“Moja supruga je jedva skupila hrabrosti kako bi izašla u javnost i pokrenula sudski postupak protiv Bosiljka Stanića”, kaže Željko Dujmić. Tvrdi da osobno nikada ne bi na takav način rješavao probleme. “U konačnici, i ja sam to mogao učiniti, ali mi takvo što nikada ne bi palo na pamet”, završava. U vrijeme dok se događao fizički obračun, Željko Dujmić je s kćeri bio na vađenju krvi.

BOSILJKO STANIĆ OTKRIO TKO GA JE NAPAO: ‘Htio me pregaziti autom, a onda je krenuo na mene kolcem. Prijete mi da će me ubiti!’

Sve o slučaju Bosiljka Stanića pročitajte OVDJE

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr