VARAO NA SVE STRANE

OTKRILI SMO NOVU ŽRTVU TRANSVESTITA PREVARANTA: Vremešnom Istrijanu ušao u stan i ukrao mu novac i odjeću

Bjelovarski prevarant ne može više izbjegavati suđenja jer ga na sudove dovode iz istražnog zatvora.

Pojavila se još jedna žrtva transvestita prevaranta Ivane Zdravke Josipe Radoš (51), koja se donedavno zvala Tito Gubić. Riječ je o starijem muškarcu iz Istre kojem je na prijevaru ušao u stan, te mu u krao novac i odjeću.

Iskaz žrtve

O tome je ova nova žrtva danas i svjedočila na sudu. Radoš je zato iz istražnog zatvora u Remetincu, gdje čeka rasplet postupka za prijetnje novinarki Nove TV odvedena na Općinski sud u Bujama gdje je protiv nje još lani podignuta optužnica.

TRANSVESTIT PREVARANT IZ BJELOVARA ZBUNIO SUCA: ‘U optužnici stoji da ste majka petero djece, a svima je očito da ste im otac!’

Na teret joj se stavlja teška krađa, a tužiteljstvo je postupak pokrenulo protiv Tita Gubića kako je tada i bio službeni indentitet ovog prevaranta.

Pritvoren zbog prijetnji

Do sada je postupak zapinjao jer se Gubić nije pojavljivao na sudu, no kako je prije dva tjedna pritvoren jer je prijetio novinarki koja je razotkrila njegove prijevare, dostupan je sudskim organima.

‘ZAVRŠIT ĆEŠ KAO PUKANIĆ!’ Transvestit prevarant iz Bjelovara zaprijetio novinarki koja ga je raskrinkala pa ga privela policija

Prošli tjedan bio je doveden i na Općinski kazneni sud u Zagrebu gdje mu se također sudi zbog krađe, i to vjenčanica i svečanih haljina, no proces je zapeo na samom početku jer je u optužnici bilo navedeno žensko ime, dok Gubić još stvarno nije promijenio spol.

Promjena spola

Protiv Gubića je u tijeku cijeli niz sudskih procesa, među ostalima i onaj zbog nametljivog ponašanja čovjeku s kojim je neko vrijeme bio u vezi, da bi ga na kraju optužio za silovanje. U međuvremenu je uzeo njegovo prezime, te njegovo ime i imena njegove djece i stvorio si novi identitet.

Gubić već mjesecima govori kako ima zakazanu operaciju za promjenu spola, a u međuvremenu pije hormonalnu terapiju i odijeva se u žensku odjeću. U prijevarama mu je, kako se nedavno doznalo, pomagao i psihijatar koji ga je pripremao za operaciju.

ČUDNIJE NE MOŽE: Transvestit prevarant imao je pomagača ljubavnika – odmetnutog psihijatra!

Povratak na Net.hr