NOVI DETALJI TRAGEDIJE

OTAC UBOJICE IZ VARAŽDINA: ‘Čuo sam da su se svađali i da mu je spremila kofere, ali nisam mislio da je ozbiljno’

Otac muškarca koji je ubio svoju 18 godina mlađu djevojku pa sebe kaže kako je čuo da mu je ubijena djevojka već spremila kofere, da su se svađali, ali nije mislio da je “to nešto ozbiljno”

NOVI DETALJI STRAVE KOD VARAŽDINA: Na parkiralištu ubio svoju 18 godina mlađu djevojku pa sebe. Iza nje ostalo dijete (5)…

S.M. u subotu ujutro na parkiralištu kod Kitroa u Nedeljancu kod Varaždina ubio 23-godišnju M. S. pa sebe. Nesretna je djevojka bila iz Završja gdje je i živjela sa svojim ubojicom koji je rodom iz Koretinca. Iza nje je ostalo 5-godišnje dijete koje je imala iz prijašnje veze. Radila je u Kitrou u Nedeljancu, ispred kojeg se dogodilo ubojstvo i samoubojstvo, a S. M. ju je danas ujutro vozio na posao.

“Čuo sam da su se svađali i da mu je spremila kofere, ali nisam mislio da je nešto ozbiljno. Zadnji put vidio sam sina prije tjedan dana, popričali smo i popili piće, nije mi se ništa žalio na probleme u vezi” rekao nam je Dragutin, otac 41-godišnjeg S. M. koji je jučer ujutro pištoljem u selu pokraj Varaždina ubio djevojku, a potom i sebem prenosi Večernji list.

“Nisam nikad bio kod njih doma jer sam mislio da je to još jedna njegova prolazna veza, kakvih je već imao, a to sam mu i rekao. Nisam se htio previše zbližavati da ne ispadnem bedak. Ne znam odakle mu pištolj. Saša nije nikad bio prijavljivan zbog nasilja, imao je prometne prekršaje jer je volio brzinu. Volio je i popiti” kaže otac.

S.M. je radio kao trgovački putnik i prevozio povrće. U selu kažu da je imao “lošu narav” i da su se u posljednje vrijeme često svađali.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr