ODLUKA SUCA ISTRAGE

OSUMNJIČENI ZA UBOJSTVO U VRAPČU IDE U ISTRAŽNI ZATVOR: Nožem ubo i usmrtio znanca, drugog lakše ranio

Tužiteljstvo je preciziralo kako postoji sumnja da je Robert I. u utorak oko 21,25 sati u Vrapčanskoj ulici, nakon svađe s oštećenima, vojnim nožem zadao Domagoju T. više ubodnih rana u predjelu trbuha i prsišta kojima je žrtva na mjestu podlegla

Sudac istrage Županijskog suda odredio je u petak istražni zatvor Robertu I. (48) koji se sumnjiči da je u utorak navečer u zagrebačkom naselju Vrapče nožem ubio Domagoja T. (31) i lakše ozlijedio Ivana S. (30).

U priopćenju tužiteljstva, u kojem se ne navode identiteti sudionika događaja, ističe se da je istraži zatvor određen zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke i opasnosti od ponavljanja kaznenog djela.

KRVAVI OBRAČUN NOŽEVIMA U ZAGREBAČKOM VRAPČU: Jedan muškarac ubijen, a drugi ranjen

Napao ih zbog izgubljene kreditne kartice

Tužiteljstvo je preciziralo kako postoji sumnja da je Robert I. u utorak oko 21,25 sati u Vrapčanskoj ulici, nakon svađe s oštećenima, vojnim nožem zadao Domagoju T. više ubodnih rana u predjelu trbuha i prsišta kojima je žrtva na mjestu podlegla. U napadu ga je pokušao spriječiti Ivan S. kojega je osumnjičeni također nožem ubo u vrat pa mu je liječnička pomoć pružena je u KB Sveti Duh gdje je utvrđeno da je lakše ozlijeđen.

Do napada je došlo nakon što je Robert I. posumnjao da su oštećenici zlouporabili kreditnu karticu njegove supruge, a koju je on ranije izgubio. Napadu je prethodila osumnjičenikova svađa s oštećenicima koje je otprije poznavao, a s daljnjim napadom je prestao jer ga je u tome spriječila supruga, zaključilo je tužiteljstvo.

DJ IZ VRAPČA OSUMNJIČEN ZA UBOJSTVO I POKUŠAJ UBOJSTVA: Policija otkrila koji je bio povod krvavog sukoba

Povratak na Net.hr