BAHATI NASILNIK

OSUMNJIČENI ZA UBOJSTVO SPRDAO SE S POLICIJOM: ‘Kad me smećari traže u 8 ujutro, a ja na drugoj adresi u toplom krevetu’

D. K., sin poznatog ugostitelja koji je osumnjičen da je sinoć nožem do smrti izbo bivšu djevojku Kristinu (18), a godinu prije automobilom usmrtio oca osmero djece, na svojem se Instagram profilu sprdao s policijom koja ga je tražila prije dva tjedna.

Kako je ranije doznao Net.hr, 19-godišnji D.K. još je od prošle godine više puta prijavljivan policiji zbog prijetnji ubijenoj Kristini. Sud mu je odredio i zabranu približavanja djevojci, kao i zabranu posjećivanja određenih mjesta u gradu.

OVO JE SIN POZNATOG UGOSTITELJA OSUMNJIČEN ZA UBOJSTVO BIVŠE DJEVOJKE (18): Lani je Mercedesom pregazio oca osmero djece

Na instagram profilu ubojice vidljivo je kako ga to nije previše zamaralo. Na jednoj je fotografiji, na kojoj se vide policajci, komentirao:

‘Kad te smećari traže u nedjelju u 08:00 ujutro, a ja ih promatram preko kamera, na drugoj adresi i u toplom krevetu’, napisao je tada.


Imaš komentar?

Povratak na Net.hr