Pijani mladići skakali po automobilima

Dvojica Osječana pretprošle su noći skakala po automobilima u Tvrđi. Nitko ne zna tko ih je izazvao, ali potaknuti dozom alkohola, ti su mladići, u dobi od 21 i 18 godina, oštetili dva automobila.

Sve se zbivalo oko 2 sata, a policija je ubrzo pronašla vandale koje će noćna ‘zabava’ uništavanja tuđe imovine skupo stajati, piše Glas Slavonije.

Mladići su skakali po tri osobna automobila parkirana u Firingerovoj ulici u Osijeku. Tom su prilikom na poklopcu motora i krovu dvaju vozila nastala oštećenja. Materijalna će se šteta naknadno utvrditi, kazala je Vesna Žnidarić Bolarić iz PU osječko-baranjske.

Dvojicu vandala očekuje kaznena prijava zbog oštećenja tuđe stvari, a Kazneni zakon za to djelo predviđa zatvorsku kaznu do dvije godine.

Sve im smeta

Vandalizam u Osijeku već godinama uzima maha. Obijesna mladež, ali i oni nešto stariji, uništavaju nemilice imovinu građana i gradsku imovinu u svim dijelovima Osijeka i njegovoj okolici. ‘Smeta’ im sve, od parkiranih automobila do spomenika na grobljima. Kada ih policija otkrije, neki se baš i ne predaju bez borbe.

Cijeli članak pročitajte http://www.glas-slavonije.hr/216745/3/Pijani-mladici-skakali-po-automobilima-u-Tvrdji

Povratak na Net.hr