SIB

ORUŽJE NIČE POSVUDA PO OSJEČKO-BARANJSKOJ ŽUPANIJI: Ljudi u jednom danu pronašli cijeli arsenal, od streljiva do mina

Tijekom srijede su u Osjeko-baranjskoj županiji pronađene četiri ručne bombe, skladišni kontenjer za raketni bacač, tromblonska mina, automatska puška, 20 komada streljiva kalibra 7,9 milimetara i 260 komada kapisli za starter pištolj

Nakon što su djeca u dva navrata na širem području Osijeka proteklih dana pronašla opasna minsko-eksplozivna sredstva, Policijska uprava osječko-baranjska imala je u srijedu pune ruke posla s neodgovorno odbačenim oružjem.

DJEČJA IGRA DOVELA DO ŠOKANTNOG OTKRIĆA: Na prvi dan škole pronašli su tromblonsku minu, srećom bez punjenja

UŽAS U DJEČJEM VRTIĆU KOD OSJEKA: U dvorištu pronašli protupješačku minu

Oko 9:50 je u šumi nedaleko od Belog Manastira 41-godišnjak pronašao četiri ručne bombe. Svega sat vremena poslije, u Kuševcu je 55-godišnjak pri obradi polja pronašao skladišni kontejner za raketni bacač “Osa”. Najveći “ulov”, imao je 60-godišnjak iz Karanca koji je oko 18:20 pronašao tromblonsku minu, automatsku pušku, 20 komada streljiva kalibra 7,9 milimetara i 260 komada kapisli za starter pištolj, doznaje SiB.

Svo oružje je policija na siguran način uklonila te podsjetila da akcija dobrovoljne predaje oružja neograničena, a o svemu se građani mogu besplatno informirati na telefon 0800 88 92.

 

Povratak na Net.hr