POČINITELJ NEPOZNAT

OPASNA IGRA: Na cesti na kojoj je poginula 53-godišnjakinja 30 znakova okrenuto naopako

Prometni znakovi upozorenja i ograničenja brzine na cesti gdje se u nedjelju dogodila prometna nesreća u kojoj je poginula putnica, okrenuti su za 180 stupnjeva pa vozači umjesto u prednju stranu znaka gledaju u njihova leđa. Riječ je o 30 znakova koje su djelatnici požeškog ŽUC-a u ponedjeljak ispravljali.

“Prometni znakovi na potezu od Cerovca do Pleternice zarotirani su za 180 stupnjeva. Kad se vozite gledate u leđa znakovima i tako s obje strane ceste”, ispričao je za 034portal jedan građanin koji se tom dionicom županijske ceste vozio u ponedjeljak ujutro. Riječ je o dionici ceste na kojoj je u nedjelju u prometnoj nesreći poginula 53-godišnja žena.

Kako bi ispravili sporne znakove u ponedjljak su na teren izašli djelatnici Županijske uprave za ceste. Njihov šef Mijo Jozak kazao je kako ne znaju kada su znakovi okrenuti, a ističe da je riječ o znakovima upozorenja i ograničenja brzine. “Ovih je dana na cestama povećan broj pješaka pa je nekom od njih možda pala na pamet takva glupost “, kazao je za 034portal Jozak dodajući da će o svemu obavijestiti policiju.

034portal/Danas.hr

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr