KRAVAL U KAFIĆU

ON NIKAKO NE ZNA PRIHVATITI ‘NE’: Konobar mu odbio dati još jedno piće, pa mu ovaj porazbijao boce s pivom

Pijani muškarac je tacnom razbio nekoliko boca piva u kafiću nakon što mu je konobar odbio dati još jedno piće

Ugodno subotnje večernje druženje u jednom kafiću u Kalniku pokoja kapljica alkohola je pretvorila u pravi kraval kojeg je zaustavila tek intervencija policije. Naime, pola sata prije ponoći i pola sata nakon kraja radnog vremena kafića, konobar je odbio poslužiti 34-godišnjaka koji je već tada prekardašio s alkoholom.

Muškarac nije prihvatio konobarevu odbijenicu te je sa šanka uzeo tacnu i zavitlao je u boce s pivom, pri čemu je nekoliko komada i razbio. Konobar je nazvao policiju, no dok su oni došli, gnjevnog gosta više nije bilo, doznaje Podravski list.

Ipak, policajci su ga ubrzo pronašli i izmjerili mu 1,96 promila alkohola u krvi. No, nije on jedini bio pijan u kafiću. Naime, snage reda su izmjerile koncentraciju alkohola u krvi i ostaloj trojici gostiju. Trojac je imao 1,2, 1,56 i 1,58 promila alkohola u krvi.

Tako je i konobar zaradio prijavu zbog posluživanja pijanih gostiju alkoholom, a vlasnik zbog prekoračenja radnog vremena. Nasilnik s početka priče završio je u pritvoru na triježnjenju, a dobio je i zabranu posjećivanja kafića u trajanju od osam dana.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr