KAPORTAL

OKRŠAJ SKORO PRERASTAO U TRAGEDIJU: Nakon tučnjave, sjeo u auto i pokušao pregaziti muškarca; umalo stradalo još ljudi

Nakon fizičkog obračuna 27-godišnjak je sjeo u autu te pokušao pregaziti 34-godišnjaka i još nekoliko ljudi, da bi potom namjerno udario u kombi napadnutoga muškarca

Nedjelja navečer nije prošla mirno na parkiralištu u karlovačkom Novom Centru, gdje su se fizički obračunali 27-godišnjak i 34-godišnjak. Sukob je prošao bez ozljeda, makar je moglo biti i puno gore. Naime, mlađi je muškarac u jednom trenutku automobilom htio pregaziti starijeg, a na kraju je udario njegov kombi, doznaje Kaportal.

“Nakon sukoba, 27-godišnjak je sjeo u svoje osobno vozilo te vozeći se po parkiralištu vozilom je pokušao pregaziti 34-godišnjaka i još nekoliko osoba koje su se tamo slučajno zatekle. Nakon toga je svojim vozilom namjerno udario u kombi vozilo 34-godišnjaka kojom prilikom je nastala veća materijalna šteta”, priopćili su iz karlovačke policije.

Bijesni je muškarac zaradio kaznenu prijavu zbog dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom te oštećenja tuđe stvari. Do sudskog ispitivanja ostat će u pritvoru, a policija nastavlja dalje s krim-istraživanjem.

Povratak na Net.hr