DOBIO PRIJAVU

ODUZEO PREDNOST MLADOM VOZAČU; Istarski župan skrivio nesreću u kojoj je sudjelovalo 5 vozila: ‘Danas nije došao na posao’

U prometnoj nesreći koja se dogodila ove nedjelje u 13 sati na cesti Bale-Rovinj sudjelovalo je čak pet vozila

Istarski župan Fabrizio Radin tijekom vikenda je skrivio prometnu nesreću u kojoj su ozlijeđene tri osobe. Policija je utvrdila da nije vozio pod utjecajem alkohola, no protiv župana je zbog izazivanja nesreće podnijela prekršajnu prijavu.

U prometnoj nesreći koja se dogodila ove nedjelje u 13 sati na cesti Bale-Rovinj sudjelovalo je čak pet vozila, ali srećom nitko nije teže ozlijeđen.

FABRIZIO RADIN SUDJELOVAO U PROMETNOJ: Istarski župan nije bio alkoholiziran; Zaželio je brz oporavak ozlijeđenom motoristu

U ŠPANSKOM IZBIO VELIKI POŽAR: Šest vozila s 19 vatrogasaca izašlo na teren

Pri skretanju je župan Radin oduzeo prednost mladom vozaču koji se kretao iz suprotnog smjera. Ovaj je izgubio kontrolu i naletio na dva motocikla. Jednog je uspio izbjeći, ali se sudario s drugim koji je od siline udarca naletio na treći automobil, prenosi RTL.

Nije se pojavio danas na poslu

Vidno potresen, župan je na licu mjesta dao kratku izjavu: “Nadam se da nema nekih težih posljedica od ove saobraćajne nesreće.”

“Kod sve trojice se radi o mlađim muškarcima koji nisu zadobili teže tjelesne povrede. Uglavnom se radilo o oguljotinama i natucima i nakon obrade u našem hitnom bolničkom prijemu otpušteni su dalje na kućno liječenje”, kazao je Ivica Fedel, zamjenik ravnateljice Opće bolnice Pula.

Župan danas nije došao na posao. Uzeo je nekoliko dana odmora zato što je doživio šok i stres, kazao je Ivan Glušac, pročelnik Kabineta župana Istarske županije. “Vozio se u svom privatnom autu, nije bio pod utjecajem alkohola i na svu sreću nema teže ozlijeđenih.”

ZATVOR ZA SLAVONSKE RAZBOJNIKE: Opljačkali 770.000 kuna i ranili zaštitara iz automatskog oružja

Povratak na Net.hr