Odgurnuo odvjetnika i pobjegao nadzorniku

Policija intenzivno traga za 22-godišnjim Markom Š., koji je na Valentinovo uspio pobjeći pritvorskom nadzorniku iz prostorija Županijskog i Općinskog državnog odvjetništva u Selskoj ulici u Zagrebu. Mladića se sumnjiči za provale u kojima je ukrao preko milijun kuna vrijedne predmete.

Marko Š. je zajedno s prijateljima R. B. (21) i A. T. (20) završio kod pritvorskog nadzornika na samo Valentinovo, nakon što je provedena kriminalistička obrada nad trojcem. Sumnjiči ih se da su od 19. prosinca prošle godine do 11. veljače ove godine na području Maksimira odradili tri provale u domove, a posljednja je bila ‘teška’ 1,024.500 kuna, na koliko je procjenjena ukradena tehnička roba i nakit.

Dok se nalazio u prostorijama Županijskog i Općinskog državnog odvjetništva u Selskoj ulici, 22-godišnji Marko je u jednom trenutku zatražio da razgovara s odvjetnikom Ivanom Krnićem pa ga je policajac odvezao i sjeo predaleko, a on je potom odgurnuo odvjetnika i dao petama vjetra u nepoznato, piše Slobodna Dalmacija.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr