NEMA IH VEĆ DANIMA

OČAJNA MAJKA TINEJDŽERKE (17)KOJA JE NESTALA S DEČKOM (17): ‘Problemi su počeli otkad su u vezi’

Obitelj i prijatelji već nekoliko dana očajnički tragaju za 17-godišnjim Majom Gusić i Emirom Mašićem. Posljednji su put viđeni 5. studenog, a u školi nisu bili već pet tjedana.

‘Dragi prijatelji, rodbino i svi koji poznajete Maju i Emira, molim vas da nam pomognete pronaći ih što prije. Svaka minuta nam je kao godina i svaka informacija jako važna i dobrodošla’, objavila je Majina majka Tamara na Facebooku.

U ZAGREBU NESTALO DVOJE TINEJDŽERA: ‘Pomozite nam naći ih što prije, u teškom su zdravstvenom stanju’


Majina majka kazala je kako su problemi počeli otkako je dvoje tinejdžera u vezi.

‘Problemi su počeli prije kojih šest mjeseci, otkad su u vezi. Oboje su pohađali Centar za odgoj i obrazovanje Slava Raškaj jer imaju poteškoća sa sluhom, Emir je gluh, a ona je nagluha. Nikad joj nisam branila vezu, ali nisam mogla dopustiti da dolazi kući svakih nekoliko dana oprati se i uzeti stvari’, rekla je majka za 24sata.

Navodi kako je kćer pokušala pronaći i kod Emirovih roditelja koji su gluhonijemi, no njegovi su je rođaci, kaže, otjerali. Izrazila je sumnju da mladi par skriva Emirova rodbina, za koje tvrdi da su ih već proglasili ‘mužem i ženom’.

‘Javila mi se žena koja misli da ih je vidjela u tramvaju oko zagrebačkoga Glavnoga kolodvora. Sve informacije odmah proslijedimo policiji, koja ih onda dalje provjerava’, kaže očajna majka.

Ljuta je na policiju jer, kako tvrdi, šest dana nije učinila ništa da pronađe tinejdžere.

Povratak na Net.hr