PRIJETILI MU

OBITELJ MLADIĆA KOJEGA JE PRETUKAO PIJANI POLICAJAC ISPRIČALA SVOJU VERZIJU PRIČE: ‘Skidaj naočale, sad ću te ubiti od batina!’

Prema priči članova obitelji, mladić je stajao za stolom u noćnom klubu Kum kada ga je policajac u civilu udario po ramenu

Prošle nedjelje jedan se pripadnik Policijske uprave vukovarsko-srijemske pod utjecajem alkohola potukao s također pijanim starijim maloljetnikom koji je zadobio lakše ozlijede, a policajac disciplinski postupak.

Iz MUP-a su potvrdili da je policajac bio pod utjecajem alkohola, a članovi obitelji maloljetnika za Index su ispričali svoju verziju priče.

PIJANI POLICAJAC POTUKAO SE U NOĆNOM KLUBU: Napao je maloljetnika te zaradio lakše ozljede i disciplinski postupak

Tvrde da ga je policajac izvukao iz noćnog kluba i pretukao, a kada je shvatio da je riječ o maloljetniku, tražio je da mu ovaj oprosti te da odu zajedno na piće kako bi “riješili stvari”. Mladić je to odbio i uputio se na hitnu pomoć.

Prestali ga udarati kad su shvatili da se radi o maloljetniku

Prema priči članova obitelji, mladić je stajao za stolom u noćnom klubu Kum kada ga je policajac u civilu udario po ramenu.

“Okrenuo se, a policajac ga je na to pitao: ‘Imaš kakvih problema?’ Nakon toga, pokazao mu je značku te mu rekao da izađe van”. Obitelj je za portal kazala kako ih je ispred noćnog kluba čekao brat od policajca te su ga odveli stotinjak metara dalje od kluba.

“Policajac je rekao: ‘Skidaj naočale, pička ti materina, sad ću te ubiti od batina!’ Tada su ga pretukli”, prepričali su za Index događaj članovi mladićeve obitelji. Prestali su ga udarati kada su shvatili da je riječ o maloljetniku.

 

Povratak na Net.hr