Nožem izbo stanodavca i nevjenčanu suprugu

Varaždinski policajci dovršili su kriminalističko istraživanje nad 65-godišnjakom koji je u petak 15. lipnja oko 19.30 sati nožem izbo dvije osobe, stanodavca i nevjenčanu suprugu. Napad se zbio u kući u Ulici Rade Končara u Beretincu.

Nakon verbalnog sukoba sa 49-godišnjim stanodavcem, 65-godišnjak ga je izbo kuhinjskim nožem i zadao mu više ubodnih rana u predjelu prsiju, nakon čega je otišao u susjednu prostoriju gdje je bez ikakva povoda i razloga, također nožem nanio više ubodnih rana po cijelom tijelu svojoj 72-godišnjoj nevjenčanoj supruzi.

U Općoj bolnici Varaždin, gdje im je svima pružena medicinska pomoć, utvrđeno je da su 49-godišnjak i 72-godišnjakinja zadobili teške tjelesne ozljede opasne po život, dok su ozljede 65-godišnjaka, nastale pri međusobnom naguravanju i hrvanju sa 49-godišnjakom, okvalificirane kao lakše.

Uz kaznenu prijavu za kazneno djelo ubojstva u pokušaju, 65-godišnjak je u subotu predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave varaždinske, priopćeno je u ponedjeljak iz PU varaždinske.

Povratak na Net.hr