POLICIJA NA NOGAMA

NOVI STRAŠAN VANDALIZAM: Pod okriljem noći zapaljen je automobil učiteljice iz Zadra

Sumnja se da je u pitanju vandalizam, no slučaj se još istražuje.

U Zadru je zapaljen automobil učiteljice u osnovnoj školi. Vozilo je izgorjelo još u noći na ponedjeljak u Velebitskoj ulici na Voštarnici u Zadru.

Požar se proširio i na drugi automobil

U pitanju je fiat doblo, zadarskih registarskih oznaka, a vatra se potom proširila na vozilo VW polo koji je bio parkiran pokraj fiata. Požar su na vozilima oko dva sata ujutro ugasila trojica vatrogasaca. Nitko u ovom incidentu nije ozljeđen.

Kako javlja Zadarski list, požar je izbio na prednjem dijelu, ispod poklopca motora malog dostavnog vozila marke fiat doblo, kojem je u potpunosti uništen prednji dio, a vatra je zahvatila i prednji plastični branik VW pola.

Slijedi kaznena prijava

Nakon obavljenog očevida policajci su utvrdili da je požar na fiatu registriranom na 53-godišnjakinju Zadranku podmetnut, te će policija podnijeti prijavu protiv nepoznatog počinitelja.

I VW polo također je registriran na žensku osobu. Obje žene žive u zgradi ispred koje je požar i izbio.

Iako je utvrđeno da je požar podmetnut, policija sumnja kako je riječ o vandalizmu a ne namjeri, no ipak će provesti istragu kako bi potvrdili sumnju ili pak pronašli počinitelja i motiv.

Miroljubiva učiteljica

Inače, vlasnica fiat dobla ispod čijeg poklopca motora je podmetnut požar učiteljica je razredne nastave u jednoj zadarskoj osnovnoj školi, te slovi za vrlo miroljubivu, pristojnu i toplu osobu koja nije sklona sukobima. Njezin suprug je ribar koji također nije imao neprijatelja.

Povratak na Net.hr