STRANI DRŽAVLJANIN

NOVI NAPAD – DJEVOJKA KRVAVA ISTRČALA IZ IMPORTANNEA: Napadač je ugrizao za usnu i davio… Našli su ga jer je bježeći napravio grešku

Iz javnog WC-a zagrebačkog Importannea u petak navečer je istrčala djevojka krvavih usana, vrišteći da je skoro silovana.

Trenutak prije nego što je ona izašla, iz toaleta je istrčao i muškarac te u zadnji tren ušao u autobus za Dugave gdje su ga čekala još dvojica muškaraca.

Oni koji su svjedočili toj sceni smjesta su pozvali policiju te je na mjesto događaja ubrzo stigla marica puna interventnih policajaca.

Napadač je napravio pogrešku

Napadnuta djevojka imala je modricu na vratu te vidljiv ugriz na usni iz koje je tekla krv. Policija je odmah započela potragu za napadačem po Novom Zagrebu. Isprva nisu imali uspjeha, no muškarac je napravio pogrešku.

S dvojicom kompanjona vratio se na okretiše na Glavnom kolodvoru, gdje ga je prepoznao jedan od zaštitara trgovačkog centra. On je javio policajcima gdje se muškarac nalazi te ga slijedio i uspio zadržati do dolaska policije. Uhićen je i priveden na ispitivanje. MUP je potvrdio kako je ženu napao strani državljanin, piše 24sata.

Drugi napad u tjedan dana

Napad još uvijek nije okvalificiran kao pokušaj silovanja. Muškarca će najvjerojatnije sumnjičiti za neko kazneno djelo iz domene krvnih i seksualnih delikata, no tek kada utvrde sve činjenice. Pri tome će im pomoći snimke nadzornih kamera iz Importannea.

Podsjetimo, prije tjedan dana 27-godišnji tražitelj azila iz Afganistana napao je ženu u zgradi u Dugavama. Pri uhićenju je bio pijan, a osumnjičen je za bludne radnje. Trenutačno je u pritvoru te će tamo ostati još mjesec dana.

ISTRAUMATIZIRANA ŽENA PROGOVORILA O NAPADU AFGANISTANCA: ‘Nikada neću izbrisati te slike iz sjećanja, a policija me šokirala’

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr