OBRAT U SLUČAJU

PREOKRET U ISTRAZI: Djevojka iz Rijeke ipak nije ubijena, nego se predozirala?

Jučer je prijepodne u neboderu u Ulici Andrije Peruča u riječkom naselju Donja Vežica pronađeno tijelo mrtve ženske osobe, a prema posljednjim informacijama O.M. (33) umrla je uslijed predoziranja drogom, javlja 24sata. Dosad se sumnjalo da je zadavljena.

UBOJSTVO U RIJECI: U neboderu pronađeno tijelo djevojke, policija kontrolira vozila sve do Lučkog

Na rukama su joj pronađeni tragovi uboda igle, a žena je otprije policiji poznata po zloupotrebi droge.

Sumnja se da je 33-godišnju O.M. posljednji živu vidio njezin suprug Željko Meštrović (36), koji je jučer ujutro nazvao njezinu majku te joj javio da joj je kći mrtva. Što se točno događalo i kako je žena umrla u spremištu iza zaključanih vrata trebala bi otkriti istraga, piše Novi list.

Zbog dojave da se Meštrović dao u bijeg prema Zagrebu, jučer su pregledavani svi automobili koji su se iz Rijeke kretali za Zagreb. Provjere su bile posebno rigozorne u okolici Duge Rese, odakle potječe osumnjičeni.

Susjedi šokirani

Susjedi u neboderu su šokirani razvojem događaja i činjenicom da policija u njihovoj zgradi istražuje smrt mlade majke i supruge. No, nitko supružnike zapravo ne poznaje.

‘Ja poznajem samo stanare sa svoga kata, druge stanare, priznajem, uopće ne poznajem’, rekla je jedna od stanarki. Jedan je bračni par rekao kako su znali viđati par s malim djetetom, dok se drugi susjedi prisjetio kako je znao čuti buku iz stana preminule. Ona i suprug bili su prijavljivani temeljem Zakona o obitelji.

Danas će biti obavljena obdukcija nakon čega bi se trebalo znati od čega je umrla.

Često su se svađali, namjeravala ga je ostaviti

Ako je vjerovati susjedima, supružnici su se često svađali. Iz stana se mogla čuti galama, a nekoliko puta intervenirala je i policija.

‘Prije desetak dana rekla mi je da ga namjerava napustiti jer se nije brinuo o djetetu’, rekla je stanarka nebodera.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr