CRNI NIZ

DETALJI TRAGEDIJE KRAJ VARAŽDINA: 19-godišnjak prebrzo je ušao u zavoj, sletio s ceste i ubio prijatelja

Policija je potvrdila okolnosti koje su dovele do tragične nesreće u subotu u ranim jutarnjim satima.

Iako je najavljivano da će ovaj vikend policija pojačano nadzirati promet, upravo zbog serije kobnih udesa u kojem su živote izgubili uglavnom mladi ljudi, i noćas je stradala jedna mlada osoba.

Kobna brzina

Naime, oko 3.30 sati u Čičkovini je 19-godišnjak, koji je upravljao osobnim vozilom županijskom cestom iz smjera Hrastovljana u Zamlaki u desnom oštrom zavoju izgubio nadzor nad upravljačem.

nesreća
Automobil je udario u kuću, pri čemu je mladi putnik poginuoFoto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

TEŠKA PROMETNA NESREĆA: 18-godišnjak poginuo kod Varaždina

Dogodilo se to jer nije prilagodio brzinu uvjetima na kolniku, te je automobil sletio u lijevo van ceste. U klizanju je lijevom bočnom stranom vozilo  udarilo u dvorišnu ogradu, a potom i u obiteljsku kuću.

Još trojica ozljeđeni

U prometnoj je nesreći smrtno stradao 19-godišnji putnik iz vozila, dok su vozač i 19-godišnji suvozač ozlijeđeni i prevezeni u Opću bolnicu Varaždin.

UHIĆEN HOKEJAŠ, SIN UGLEDNOG LIJEČNIKA: Na povratku iz večernjeg izlaska pijan sjeo za volan i odvezao prijatelja u smrt

“Na mjesto događaja izašao je zamjenik Općinskog državnog odvjetnika u Varaždinu, koji je obavio očevid uz stručnu pomoć policijskih službenika. Za vrijeme trajanja očevida, do 7 sati, navedena dionica županijske ceste bila je zatvorena za sav promet, te se isti odvijao obilaznim pravcima”, potvrđeno je iz Policijske uprave varaždinske.

Ovaj mladić 15. je smrtno stradala osoba na prometnicama Varaždinske županije u 2016. godini.

DUGOSELSKI KRAJ ZAVIJEN U CRNO: Tragična nesreća zauvijek razdvojila četvoricu prijatelja

Povratak na Net.hr