TRAGEDIJA KOD KUTINE

NOVI DETALJI STRAVIČNE NESREĆE: Ušao u krivi smjer autoceste pa u frontalnom sudaru ubio sebe i još dvojicu!

Tri osobe poginule su u prometnoj nesreći što se rano jutros dogodila na autocesti A3 nedaleko Kutine.

Tešku nesreću što se rano jutros dogodila na autocesti Bregana-Lipovac skrivio je vozač koji je ušao u krivi smjer. Udes se dogodio na 110. kilometru autoceste u pravcu Slavonskog Broda oko 5.50 sati.

Doznajemo da je 44-godišnji vozač svojim automobilom njemačkih registracijskih oznaka ušao u krivi smjer autoceste, te se sudario s automobilom zagrebačkih tablica kojim su, vozeći u pravcu Slavonskog Broda naišli 33-godišnjak i 31-godišnjak.

Zatvorena autocesta

Prije nekoliko trenutaka završen je očevid teške nesreće  na autocesti Bregana-Lipovac u kojoj su rano jutros tri osobe poginule. Od 7.20 sati južni kolnik autoceste između čvorova Kutina i Novska bio je zatvoren za promet dok su rasvjetljavane okolnosti udesa.

Očevid je uz ekipu prometne policije iz Kutine, obavila i zamjenica Županijske državne odvjetnice iz Siska Marijana Matijević Pišonić.

U frontalnom sudaru što je uslijedio sva trojica muškaraca su zadobila ozlijede kojima su na mjestu nesreće podlegla.

Vještaci iz Zagreba

“Kako bi te okolnosti udesa bile rasvjetljene na autocestu su tijekom očevida bili pozvani i vještaci iz Centra za forenzična ispitivanja, istraživanja i vještačenja Ivan Vučetić”, potvrdila je Net.hr-u zamjenica Matijević Pišonić dodajući da su svi poginuli hrvatski državljani.

Treći automobil naletio je na krhotine vozila uništenih u sudaru, te u njemu nitko nije ozlijeđen. Vozilo je oštećeno i zadržano na autocesti tijekom očevida.

Nešto prije 13 sati promet se ovim dijelom autoceste počeo se postepeno normalizirati.

Povratak na Net.hr