DVOJE MRTVIH

NOVI DETALJI STRAVE KOD VARAŽDINA: Na parkiralištu ubio svoju 18 godina mlađu djevojku pa sebe. Iza nje ostalo dijete (5)…

Policijska uprava varaždinska izvijestila je danas da je očevidom, provedenim zbog dojave da su na parkiralištu trgovačkoga centra u Nedeljancu blizu Varaždina u osobnome vozilu pronađene dvije mrtve osobe, utvrđeno da je muškarac hicem iz vatrenog oružja usmrtio prvo djevojku, a potom i sebe.

U izvanrednom priopćenju varaždinska policija podsjetila je da je u subotu ujutro u 6,45 sati Operativno-komunikacijski centar PU varaždinske primio dojavu Zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije da su na parkiralištu trgovačkoga centra u Nedeljancu, u osobnom vozilu pronađene dvije mrtve osobe.

Živjela s ubojicom

Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da su se 23-godišnja djevojka i 41-godišnji muškarac na to parkiralište dovezli oko 6 sati ujutro, a Varaždinske vijesti doznaju detalje stravičnog jutra koje je šokiralo varaždinski kraj.

Javljaju da je 41-godišnji S. M. (41) na parkiralištu kod Kitroa ubio 23-godišnju M. S. pa sebe.

Nesretna je djevojka bila iz Završja gdje je i živjela sa svojim ubojicom koji je rodom iz Koretinca.

HOROR KOD VARAŽDINA: U parkiranom automobilu našli mrtvog muškarca (41) i djevojku (23): ‘Ubio je nju pa sebe!’

Iza nje je ostalo 5-godišnje dijete koje je imala iz prijašnje veze. Radila je u Kitrou u Nedeljancu, ispred kojeg se dogodilo ubojstvo i samoubojstvo, a S. M. ju je danas ujutro vozio na posao.

Izvadio pištolj…

Na posao nikad nije stigla, jer je na parkiralištu u automobilu S.M. izvadio pištolj i upucao je, a nakon toga i sebe…

Što je dovelo do ovog stravičnog čina i odakle muškarcu pištolj, zasad nije poznato.

Zamjenik Županijske državne odvjetnice odredio je obdukcije preminulih i potrebna vještačenja, dok policijski službenici nastavljaju daljnji rad na utvrđivanju svih okolnosti ovoga događaja.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr