OBDUKCIJA U TIJEKU

DETALJI OKRUTNOG UBOJSTVA TINEJDŽERKE: ‘Ubojica ju je ostavio da sjedi, s ubodnom ranom na vratu’

Rano jutros u mjestu Koška kod Našica pronađeno je beživotno tijelo 17-godišnje djevojke. Policija je odmah posumnjala na nasilnu smrt, a sada se doznaje kako je djevojka ubodena oštrim predmetom po vratu.

UBOJSTVO KOD NAŠICA! Prolaznici pronašli beživotno tijelo 17-godišnje djevojke: ‘U šoku smo, pa ona je praktički dijete’

Radi se 17-godišnjoj A.B. iz mjesta Ordanja pokraj Koške. Prema riječima očevidaca, pronađena je mrtva, u sjedećem položaju i naslonjena na zid skladišta. Imala je krvavi trag na vratu, vjerojatno od ubodne rane koja ju je usmrtila, javlja Slobodna Dalmacija.

Radilo se o tihoj i neproblematičnoj djevojci

‘Da nije bilo krvi čovjek bi pomislio da se dijete odmara’, rekao je mještanin koji je vidio nesretnu djevojku. Neslužbeno se doznaje da ju je pronašao seljanin koji je rano jutros krenuo kupiti mlijeko od obitelji koja se bavi njegovom proizvodnjom. Vidjevši mladu djevojku potrčao je prema kući u koju se zaputio i ispričao ukućanima što je vidio, a oni su pozvali policiju.

A.B. je pohađala Srednju školu Izidora Kršnjavog u Našicama, a prema riječima onih koji su je poznavali, bila je mirna i neproblematična.

‘Viđali smo je tu i tamo u selu. Dolazila je i na utakmice lokalnog nogometnog kluba i koliko smo mogli vidjeti nije se ni po čemu isticala. Zvuči kao floskula, ali stvarno je bila mirna i povučena’, rekli su sumještani ubijene djevojke.

Vršnjaci su šokirani

‘Zaprepašteni smo i užasnuti činjenicom da se tako nešto dogodi ovako mladoj osobi i pitamo se zašto bi joj netko htio nauditi? Iskreno, nije nam ni svejedno znati da se ovako nešto dogodilo u našem selu i tu nedaleko od mjesta na kojem se preko tjedna barem dva puta dnevno i sami nalazimo kada idemo u školu i vraćamo se iz nje’, rekli su učenici.

Djevojku svi pamte kao tihu i dragu.

‘ Dolazila je ovdje ponekad sa svojim društvom, uglavnom djevojkama. Bila je normalna, nikada je nismo doživjeli kao problematičnu, već upravo suprotno, tihu i dragu osobu. Stvarno nam je nevjerojatno da bi joj netko učinio nešto tako stravično’, rekli su mladići koji su djevojku poznavali iz viđenja.

U tijeku obdukcija

A. B. je u Koški pohađala osnovnu školu, ali je njezina obitelj, kako smo doznali, u vrijeme kada je ona pohađala 8. razred odselila u selo Harkanovci. I inače su se navodno često selili, a i kuća u kojoj trenutno žive je navodno podstanarska. U nju se prema riječima susjeda doselili proljetos.

Tijelo djevojke prevezeno je u KBC Osijek gdje će se obaviti obdukcija koja će pokazati pravi razlog smrti. Policija još nema sumnjivca za okrutno ubojstvo.

Povratak na Net.hr