ISTRAGA U TIJEKU

NOVI DETALJI NAPADA U IMPORTANNE CENTRU: Doznajemo tko je Marokanac koji je zaskočio djevojku (19) i što je izjavio nakon uhićenja

Marokancu koji je zaskočio djevojku u Importanne Centru prijete tri godine zatvora, a rasplet postupka čekat će u istražnom zatvoru.

Prijavljen je, naime, za pokušaj bludničenja nad 19-godišnjom djevojkom na koju je naišao nedaleko od toaleta u pothodniku.

Ljubavni ugriz?

Prema kaznenoj prijavi, djevojka je pred toaletom čekala dvojicu prijatelja, kada joj je 22-godišnji Marokanac Hamza A., prišao u društvu još jednog muškarca. Započeo je s njom razgovor, da bi je nakon toga počeo grliti i ljubiti. U idućem trenutku ugrizao ju je za vrat, nakon čega se djevojka počela opirati.

NOVI NAPAD – DJEVOJKA KRVAVA ISTRČALA IZ IMPORTANNEA: Napadač je ugrizao za usnu i davio… Našli su ga jer je bježeći napravio grešku

‘Što se opireš?’, pitao ju je i dalje je dodirujući po cijelom tijelu i gurajući joj ruke u gaćice, da bi je nakon toga odgurnuo, pa je udarila glavom o zid pokraj kojeg su stajali.

Vidjevši to drugi je mladić odvukao Hamzu iz Importanne Centra, dok je djevojka počela dozivati u pomoć, pa su dotrčali njezini prijatelji s kojima je i došla u pothodnik.

Ubrzo je stigla i policija, te je nakon nekog vremena pronađen i 22-godišnjak koji ju je napao.

Svjedoci ga prepoznali

Riječ je o tražitelju azila koji već mjesec i pol dana boravi u hotelu Porin, a svjedoci, napadnuta djevojka i njezini prijatelji, prepoznali su ga tijekom krimnalističkog istraživanja.

Tijekom ispitivanja mladić se branio tvrdeći kako je djevojka najprije pristala na njegove dodire, pa mu nije jasno što se kasnije dogodilo. No, to će se rasvjetljavati u nastavku postupka što ga je protiv 22-godišnjaka pokrenulo tužiteljstvo.

CURU KOJA JE KRVAVA ISTRČALA IZ IMPORTANNEA NAPAO MAROKANAC: ‘Neki migranti stalno se motaju po WC-u, ponekad izlaze goli’

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr