TEŠKA NESREĆA

NOVI DETALJI HORORA KOD KOPRIVNICE: Otac je kćer (2) držao u rukama kad ih je pokosio auto, sin (7) u zadnji tren izbjegao smrt…

Vozačica je skrivila težak udes naletjevši na pješake na stajalištu autobusa.

Koprivnička policija podnijet će kaznenu prijavu protiv 21-godišnje vozačice koja je jutros svojim automobilom skrivila tragičnu prometnu nesreću u Cvetkovcu. Udes se dogodio oko 7.45 sati na Trgu Svetog Trojstva gdje je 21-godišnjakinja naišla Škodom varaždinskih tablica vozeći se prema Koprivnici.

Jedno dijete izbjeglo nalet

Policija je utvrdila da se kod kućnog broja 2 nije propisno kretala, već je skrenula na asfaltiranu površinu uz južni rub kolnika.

Cvetkovec prometna nesreća
Škoda je naletjela na autobusno stajališteFoto: Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL

 

Tamo se nalazi stajalište autobusa na kojem se u tom trenutku nalazio 40-godišnjak držeći u rukama dvoju dvogodišnju kćer. Uz njega je bio i sedmogodišnji sin, no dječak je uspio izbjeći nalet.

STRAVA U PODRAVINI: Auto pokosio ljude dok su čekali bus, dvogodišnja djevojčica poginula, otac (40) ozlijeđen!

Njegov otac i sestrica nisu. Dvogodišnjakinja je zadobila ozljede od kojih je na mjestu preminula, dok je njezin otac s ozljedama opasnima po život prevezen u koprivničku Opću bolnicu.

Nije bila pijana

Prema policijskim inofrmacijama vozačica nije bila pod utjecajem alkohola, no ipak su joj u Općoj bolnici Koprivnica izvađeni krv i urin zbog utvrđivanja evenutalne prisutnosti alkohola u organizmu.

Cvetkovec prometna nesreća
Obitelj stradale djevojčice živjela je u blizi mjesta nesrećeFoto: Ilustracija: Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL

Epodravina javlja da stradala obitelj živi u blizini autobusne stanice. Otac je ujutro dopratio sina na autobus, ali je poveo i kćerkicu budući da mu se supruga trenutno nalazi na liječenju u Zagrebu.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr