INTEZIVNA POTRAGA

NOVI DETALJI FILMSKE PLJAČKE U CITY CENTRU: Mladi dvojac ukrao satove vrijedne milijune kuna

Policija je danas otkrila da su dvojica maskiranih razbojnika koji su jučer opljačkali jednu od trgovina u sklopu City Centra One West na zagrebačkom Jankomiru pobjegla s plijenom vrijednim nekoliko milijuna kuna.

Neslužbeno se doznaje da je vrijednost ukradene robe čak pet milijuna kuna te da su, prema riječima očevidaca, razbojnici bili mlađe dobi, piše 24 sata.

DETALJI VELIKE ORUŽANE PLJAČKE U CITY CENTRU: Lopovi su prodavačici prišli s leđa i počeli razbijati, a onda se čuo njezin vrisak…

Jedna od djelatnica iz susjednih dućana rekla je i da su obojica muškaraca nosili plave šilterice te da su imali i ruksake u koje su spremili ukradenu robu.

ORUŽANA PLJAČKA U CITY CENTRU! Maskirani razbojnici upali u ekskluzivni dućan i ukrali skupe satove

Navodno je riječ o dvojici mlađih muškaraca, koji su izgledali kao da su u ranim tridesetima, a jedan od njih je imao svjetliju kosu te je nosio bijelu jaknu.

Pljačkaši su jučer ujutro oko 8:20 prodavačici došli s leđa baš u vrijeme kada je ona otvarala dućan. Upali su unutra i počeli pljačkati i razbijati po dućanu. Na sreću, nitko nije ozlijeđen, a sve je trajalo 2-3 minute. Nakon pljačke srušili su zaštitara i pobjegli na skuteru, ispričala je druga svjedokinja.

Prodavačice iz drugih dućana čule su njezin vrisak, a iako nije bilo ozlijeđenih, došla je Hitna pomoć jer je prodavačica trgovine bila uznemirena i u šoku. Tek se kasnije malo smirila. Policija intezivno traga za pljačkašima.

 

 

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr